Libnet.ro
UNICEF

05:00

Un spital din Ucraina, atacat cu obuze in duminica Pastelui

B1 B1,
Un spital din Ucraina, atacat cu obuze in duminica Pastelui

Un spital din Donetk, bastion al separatistilor prorusi in estul Ucrainei, a fost duminica, in ziua Pastelui ortodox, tinta unui atac cu obuze, au anuntat autoritatile locale, precizand ca tirurile nu au. continuă pe B1

Spital din Donetk, atacat cu obuze in ziua de Paste

Un spital din Donetk, bastion al separatistilor prorusi in estul Ucrainei, a fost duminica, in ziua Pastelui ortodox, tinta unui atac cu obuze, au anuntat autoritatile locale, precizand ca tirurile nu au.

Separatistii prorusi acuza un atac cu obuze asupra unui spital din Donetsk, in duminica Pastelui, in pofida armistitiului

Mai multe obuze au cazut duminica, in ziua Pastelui ortodox, asupra unui spital din Donetsk, bastion al separatistilor prorusi din estul Ucrainei, in pofida armistitiului intrat in vigoare de mai bine de doua luni, au anuntat autoritatile rebele locale, precizand ca nu se inregistreaza victime, potrivit AFP.

Criza din Ucraina: Armata germana creste numarul tancurilor gata de lupta

Conflictul din Ucraina produce efecte in ceea ce priveste dotarea armatei germane. Conform unor informatii obtinute de Spiegel, Bundeswehr are planuri de crestere a numarului de tancuri Leopard 2 capabile sa intre in actiune in orice moment. Planurile ministerului arata ca tinta este de 328 de tancuri gata de actiune in loc de numarul de 225, in prezent.

UniCredit va majora capitalul subsidiarei din Ucraina cu 250 milioane de dolari

UniCredit SpA, cel mai mare creditor din Europa Centrala si de Est CEE), va majora pentru a doua oara in acest an capitalul subsidiarei sale din Ucraina, unde industria bancara este afectata de dificultatile economice, transmite Bloomberg.

Clientii unui bar s-au impuscat in duminica Pastelui. Doi oameni sunt raniti

Doi oameni au fost trimisi la spital, pentru ingrijiri medicale, dupa o altercatie izbucnita intr-un bar din cartierul Berceni al Capitalei. Victimele au fost ranite in fata localului, dupa ce unul dintre agresori a tras cu un pistol cu bile.

Traditii si superstitii in Duminica Pastelui - ziua in care usile Raiului sunt deschise, iar fetele se spala pe fata cu apa neinceputa in care au pus un ou rosu

Numeroase obiceiuri pastrate de sute de ani revin in viata oamenilor la fiecare sarbatoare importanta. Traditiile populare spun ca in prima zi de Paste fetele trebuie sa se spele pe fata cu apa in care au pus un ou rosu, banuti si busuioc. Alte vorbe din popor spun ca astazi se ciocnesc ouale, dar nu se mananca.

Sute de romani, la spital din cauza exceselor alimentare

Noaptea de inviere s-a terminat pentru unii la spital. Aproape 500 de bucuresteni care au baut sau au mancat prea mult au avut nevoie de ajutorul medicilor. Mai sunt doua zile de Paste, asa ca.

GALERIE FOTO. Un fotoreporter roman in prima linie a razboiului din Ucraina

O ploaie marunta biciuie parbrizul Mitsubishiului Pajero vopsit in culori de camuflaj, iar inauntru Robert Plant a ajuns deja la punctul culminant din Stairway to heaven: And as we wind up down the road, our shadows taller than our souls . euro156;. Sunt pe drum intre Berdyanskoe si Shirokine spre ultimul post al armatei ucrainiene inante de zona ocupata de DNR iar soferul, si el in haine de camuflaj ca si masina, pare ca vrea sa imi dea senzatia unei curse de formula 1, doar ca noroiul sau iarbaa umeda ne fac sa alunecam si sa iesim des de pe drumul improvizat.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )