Libnet.ro
UNICEF

07:30

GALERIE FOTO. Un fotoreporter roman in prima linie a razboiului din Ucraina

România Liberă România Liberă,
GALERIE FOTO. Un fotoreporter roman in prima linie a razboiului din Ucraina

O ploaie marunta biciuie parbrizul Mitsubishiului Pajero vopsit in culori de camuflaj, iar inauntru Robert Plant a ajuns deja la punctul culminant din Stairway to heaven: And as we wind up down the road, our shadows taller than our souls . euro156;. Sunt pe drum intre Berdyanskoe si Shirokine spre ultimul post al armatei ucrainiene inante de zona ocupata de DNR iar soferul, si el in haine de camuflaj ca si masina, pare ca vrea sa imi dea senzatia unei curse de formula 1, doar ca noroiul sau iarbaa umeda ne fac sa alunecam si sa iesim des de pe drumul improvizat. continuă pe România Liberă

GALERIE FOTO. Pastele la romani. Fotografii rare din perioada interbelica

Sarbatoarea de Paste, simbol al renasterii si al reinvierii, este, una dintre cele mai importante sarbatori ale romanilor. in perioada interbelica, perioada de maxima dezvoltare a Romaniei, oamenii acordau o importanta deosebita acestei sarbatori.

GALERIE FOTO. Reportaj din prima linie a razboiului din Ucraina

O ploaie marunta biciuie parbrizul Mitsubishiului Pajero vopsit in culori de camuflaj, iar inauntru Robert Plant a ajuns deja la punctul culminant din Stairway to heaven: And as we wind up down the road, our shadows taller than our souls . euro156;. Sunt pe drum intre Berdyanskoe si Shirokine spre ultimul post al armatei ucrainiene inante de zona ocupata de DNR iar soferul, si el in haine de camuflaj ca si masina, pare ca vrea sa imi dea senzatia unei curse de formula 1, doar ca noroiul sau iarbaa umeda ne fac sa alunecam si sa iesim des de pe drumul improvizat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )