Libnet.ro
UNICEF

09:30

GALERIE FOTO. Reportaj din prima linie a razboiului din Ucraina

România Liberă România Liberă,
GALERIE FOTO. Reportaj din prima linie a razboiului din Ucraina

O ploaie marunta biciuie parbrizul Mitsubishiului Pajero vopsit in culori de camuflaj, iar inauntru Robert Plant a ajuns deja la punctul culminant din Stairway to heaven: And as we wind up down the road, our shadows taller than our souls . euro156;. Sunt pe drum intre Berdyanskoe si Shirokine spre ultimul post al armatei ucrainiene inante de zona ocupata de DNR iar soferul, si el in haine de camuflaj ca si masina, pare ca vrea sa imi dea senzatia unei curse de formula 1, doar ca noroiul sau iarbaa umeda ne fac sa alunecam si sa iesim des de pe drumul improvizat. continuă pe România Liberă

GALERIE FOTO. Un fotoreporter roman in prima linie a razboiului din Ucraina

O ploaie marunta biciuie parbrizul Mitsubishiului Pajero vopsit in culori de camuflaj, iar inauntru Robert Plant a ajuns deja la punctul culminant din Stairway to heaven: And as we wind up down the road, our shadows taller than our souls . euro156;. Sunt pe drum intre Berdyanskoe si Shirokine spre ultimul post al armatei ucrainiene inante de zona ocupata de DNR iar soferul, si el in haine de camuflaj ca si masina, pare ca vrea sa imi dea senzatia unei curse de formula 1, doar ca noroiul sau iarbaa umeda ne fac sa alunecam si sa iesim des de pe drumul improvizat.

Cristi Borcea nu va fi vizitat de familie de Paste: Copiii din prima casatorie pleaca la schi in Austria alaturi de mama lor

Cristi Borcea isi va petrecere sarbatorile de Paste alaturi de colegii de celula. Dupa ce au aflat ca fostul finantator al echipei Dinamo nu va putea primi vizite, copiii din prima casatorie si fosta sa.

FOTO: Elevii din Pakistan invata sa UCIDA TERORISTI. Ce fac copiii si profesorii in timpul orelor

Elevii din Pakistan sunt invatati sa se apere in cazul unui atac terorist, iar politistii ii instruiesc pentru a putea folosi o pusca si pentru a fi capabili sa dezamorseze o bomba.

FOTO. Stadionul din Ghencea aniverseaza 41 de ani. Cum s-a transformat arena Stelei

Stadionul Steaua era inaugurat pe 9 aprilie 1974, fiind o alta constructie care arata dorinta de afirmare a comunistilor. Stadionul a ascuns multe secrete din perioada constructiei sale, in prezent fiind una dintre cele mai iubite arene din Romania.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )