Libnet.ro
UNICEF

07:00

Sute de romani, la spital din cauza exceselor alimentare

Antena3 Antena3,
Sute de romani, la spital din cauza exceselor alimentare

Noaptea de inviere s-a terminat pentru unii la spital. Aproape 500 de bucuresteni care au baut sau au mancat prea mult au avut nevoie de ajutorul medicilor. Mai sunt doua zile de Paste, asa ca. continuă pe Antena3

Sfatul medicului. Cum sa mancam de Paste ca sa nu ne imbolnavim

Foarte multi romani isi incheie sarbatoarea de Paste cu o vizita la spital, din cauza exceselor alimentare sau a combinatiilor nesanatoase de alimente. Medicul primar specialist in diabet zaharat, boli de nutritie si metabolism, Eduard Adamescu, explica pentru cititorii Romaniei libere cum se poate manca bine de Paste, fara consecinte grave asupra sanatatii.

Spital din Donetk, atacat cu obuze in ziua de Paste

Un spital din Donetk, bastion al separatistilor prorusi in estul Ucrainei, a fost duminica, in ziua Pastelui ortodox, tinta unui atac cu obuze, au anuntat autoritatile locale, precizand ca tirurile nu au.

Un spital din Ucraina, atacat cu obuze in duminica Pastelui

Un spital din Donetk, bastion al separatistilor prorusi in estul Ucrainei, a fost duminica, in ziua Pastelui ortodox, tinta unui atac cu obuze, au anuntat autoritatile locale, precizand ca tirurile nu au.

Separatistii prorusi acuza un atac cu obuze asupra unui spital din Donetsk, in duminica Pastelui, in pofida armistitiului

Mai multe obuze au cazut duminica, in ziua Pastelui ortodox, asupra unui spital din Donetsk, bastion al separatistilor prorusi din estul Ucrainei, in pofida armistitiului intrat in vigoare de mai bine de doua luni, au anuntat autoritatile rebele locale, precizand ca nu se inregistreaza victime, potrivit AFP.

4 motive din cauza carora nu te poti concentra

Din cauza vietii trepidante din ziua de astazi, cand esti nevoit sa mentii puterea de concentrare la nivel maxim, nu de putine ori iti dai seama ca incepi sa dai rateuri, iar creierul iti joaca feste. Mergi la.

MAE: Trei cetateni romani evacuati din Yemen au sosit joi in Romania

Ministerul de Externe informeaza ca, in cursul zilei de joi, trei cetateni romani au sosit in Romania din Yemen, numarul persoanelor evacuate si repatriate din aceasta tara cu sprijinul MAE fiind, pana in prezent, de 25 de cetateni romani si trei membri de familie.

MAE: Trei cetateni romani evacuati din Yemen au sosit joi in Romania

Ministerul de Externe informeaza ca, in cursul zilei de joi, trei cetateni romani au sosit in Romania din Yemen, numarul persoanelor evacuate si repatriate din aceasta tara cu sprijinul MAE fiind, pana in prezent, de 25 de cetateni romani si trei membri de familie, potrivit Mediafax.

MAE: Trei romani evacuati din Yemen au sosit, joi, in Romania

Ministerul de Externe a transmis ca, in cursul zilei de joi, trei cetateni romani au sosit in Romania, din Yemen, conform Mediafax.

Scandal in restaurant, din cauza manelelor

Doua persoane au fost transportate la Spitalul Bagdasar Arseni, dupa ce au fost implicate, duminica dimineata, intr-un conflict pornit intr-un restaurant din Sectorul 4 din Capitala, au declarat, pentru Mediafax,.

Asirom si-a propus profit in 2014, dar a inchis pe minus din cauza politelor RCA si agricole

Asirom si-a propus obtinerea unui profit de 13,3 milioane de lei in 2014, dar a incheiat anul cu un rezultat negativ de 29,4 milioane de lei, in scadere cu 87,5% fata de 2013, pe fondul pierderilor din liniile de asigurari de raspundere civila auto.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )