Libnet.ro
UNICEF

09:30

Scandal in restaurant, din cauza manelelor

Antena3 Antena3,
Scandal in restaurant, din cauza manelelor

Doua persoane au fost transportate la Spitalul Bagdasar Arseni, dupa ce au fost implicate, duminica dimineata, intr-un conflict pornit intr-un restaurant din Sectorul 4 din Capitala, au declarat, pentru Mediafax,. continuă pe Antena3

Doua persoane au ajuns la spital dupa un conflict intr-un restaurant din Capitala

Doua persoane au fost transportate la Spitalul Bagdasar Arseni, dupa ce au fost implicate, duminica dimineata, intr-un conflict pornit intr-un restaurant din Sectorul 4 din Capitala.

4 motive din cauza carora nu te poti concentra

Din cauza vietii trepidante din ziua de astazi, cand esti nevoit sa mentii puterea de concentrare la nivel maxim, nu de putine ori iti dai seama ca incepi sa dai rateuri, iar creierul iti joaca feste. Mergi la.

Sute de romani, la spital din cauza exceselor alimentare

Noaptea de inviere s-a terminat pentru unii la spital. Aproape 500 de bucuresteni care au baut sau au mancat prea mult au avut nevoie de ajutorul medicilor. Mai sunt doua zile de Paste, asa ca.

Asirom si-a propus profit in 2014, dar a inchis pe minus din cauza politelor RCA si agricole

Asirom si-a propus obtinerea unui profit de 13,3 milioane de lei in 2014, dar a incheiat anul cu un rezultat negativ de 29,4 milioane de lei, in scadere cu 87,5% fata de 2013, pe fondul pierderilor din liniile de asigurari de raspundere civila auto.

Zboruri anulate in Franta din cauza grevei controlorilor de trafic

Greva declansata de un sindicat francez al controlorilor de trafic aerian a cauzat, ieri, anularea a 40% din zborurile de pe aeroporturile pariziene Orly si Roissy.

Ambasada sud-coreeana din Tripoli, atacata. Doua persoane ucise si una ranita

Ambasada Republicii Coreea din capitala Libiei, Tripoli, a fost atacata duminica de indivizi inarmati, doi membri ai serviciului de paza fiind ucisi si altul ranit, au indicat surse din domeniul securitatii,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )