Libnet.ro
UNICEF

01:05

Caras: Cele 400 de buletine de vot care au disparut dintr-o sectie din Resita, gasite in Lupac

România Liberă România Liberă,
Caras: Cele 400 de buletine de vot care au disparut dintr-o sectie din Resita, gasite in Lupac

Cele 400 de buletine de vot care au fost declarate disparute, duminica, dintr-o sectie de votare din Resita, au fost gasite intr-o sectie din localitatea Lupac, judetul Caras-Severin, in urma unei erori de distribuire, relateaza Mediafax. Buletinele au fost anulate. continuă pe România Liberă

Cele 400 de buletine de vot declarate disparute din Resita, gasite in alta sectie de vot

Cele 400 de buletine de vot care au fost declarate disparute, duminica, dintr-o sectie de votare din Resita au fost gasite intr-o sectie din localitatea Lupac din judetul Caras-Severin, in urma unei erori de.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Dosar penal, deschis dupa ce o sectie din Resita a anuntat lipsa a 400 de buletine de vot

Politistii au deschis un dosar penal pentru neglijenta in serviciu, dupa ce presedintele unei sectii de votare din Resita a anuntat ca ar lipsi 400 de buletine de vot pentru alegeri prezidentiale 2014, desfasurarea procesului electoral nefiind insa afectata de acest incident.

Dosar penal, deschis dupa ce o sectie din Resita a anuntat lipsa a 400 de buletine de vot

Politistii au deschis un dosar penal pentru neglijenta in serviciu, dupa ce presedintele unei sectii de votare din Resita a anuntat ca ar lipsi 400 de buletine de vot, desfasurarea procesului electoral nefiind insa afectata de acest incident.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. O stampila de vot a disparut dintr-o sectie din Lupeni

O stampila cu inscriptia Votat a disparut de la sectia 125 amenajata la Scoala Generala nr. 5 din Lupeni, judetul Hunedoara, fiind sesizata Politia, fara ca procesul electoral sa fie intrerupt, informeaza Mediafax.

Incidente la primul tur al alegerilor: sute de buletine de vot au DISPARUT. Politia ancheteaza cazul

In judetul Caras-Severin a fost inregistrat primul incident la alegerile prezidentiale. Reprezentantii unei sectii de votare reclama ca lipsesc aproximativ 400 de buletine de vot de la o sectie de votare din.

Incidente electorale in Arges. La Topoloveni, unui alegator i-au fost inmanate doua buletine de vot, iar la Recea a disparut o stampila

Pana la aceasta ora, Argesul a reusit sa iasa in evidenta la turul intai al alegerilor prezindentiale nu doar cu o medie a prezentei la urne usor peste media nationala, ci si cu doua incidente electorale cu iz penal.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. O stampila cu mentiunea Votat a disparut dintr-o sectie de votare din Cluj

Biroul Electoral Judetean Cluj a fost sesizat duminica, 2 noiembrie, de catre ACL Cluj, ca dintr-o sectie de votare a disparut o stampila de vot.

O stampila cu mentiunea Votat a disparut dintr-o sectie de votare din Cluj

ACL a sesizat, duminica, Biroul Electoral Judetean BEJ) Cluj, ca in sectia de votare nr. 2 din Cluj-Napoca a disparut o stampila cu mentiunea Votat, relateaza Mediafax. ACL Cluj arata, in sesizarea.

O stampila cu mentiunea Votat a disparut dintr-o sectie de votare din Cluj

ACL a sesizat, duminica, BEJ Cluj, ca intr-o sectie de votare din Cluj-napoca a disparut o stampila, relateaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2465 seconds )