Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cele 400 de buletine de vot declarate disparute din Resita, gasite in alta sectie de vot

Antena3 Antena3,
Cele 400 de buletine de vot declarate disparute din Resita, gasite in alta sectie de vot

Cele 400 de buletine de vot care au fost declarate disparute, duminica, dintr-o sectie de votare din Resita au fost gasite intr-o sectie din localitatea Lupac din judetul Caras-Severin, in urma unei erori de. continuă pe Antena3

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Dosar penal, deschis dupa ce o sectie din Resita a anuntat lipsa a 400 de buletine de vot

Politistii au deschis un dosar penal pentru neglijenta in serviciu, dupa ce presedintele unei sectii de votare din Resita a anuntat ca ar lipsi 400 de buletine de vot pentru alegeri prezidentiale 2014, desfasurarea procesului electoral nefiind insa afectata de acest incident.

Dosar penal, deschis dupa ce o sectie din Resita a anuntat lipsa a 400 de buletine de vot

Politistii au deschis un dosar penal pentru neglijenta in serviciu, dupa ce presedintele unei sectii de votare din Resita a anuntat ca ar lipsi 400 de buletine de vot, desfasurarea procesului electoral nefiind insa afectata de acest incident.

Caras: Cele 400 de buletine de vot care au disparut dintr-o sectie din Resita, gasite in Lupac

Cele 400 de buletine de vot care au fost declarate disparute, duminica, dintr-o sectie de votare din Resita, au fost gasite intr-o sectie din localitatea Lupac, judetul Caras-Severin, in urma unei erori de distribuire, relateaza Mediafax. Buletinele au fost anulate.

Dosar penal, deschis dupa ce o sectie din Resita a anuntat lipsa a 400 de buletine de vot

Politistii au deschis un dosar penal pentru neglijenta in serviciu, dupa ce presedintele unei sectii de votare din Resita a anuntat ca ar lipsi 400 de buletine de vot. Desfasurarea procesului electoral nu a.

Presedintele unei sectii de votare din Resita a anuntat ca ar lipsi 400 de buletine de vot

Presedintele unei sectii de votare din Resita a anuntat ca ar lipsi 400 de buletine de vot, incidentul reclamat fiind verificat de angajati ai Ministerului Afacerilor Interne MAI), au declarat surse din Politie,.

Dosar penal, deschis dupa ce o sectie din Resita a anuntat lipsa a 400 de buletine de vot

Politistii au deschis un dosar penal pentru neglijenta in serviciu, dupa ce presedintele unei sectii de votare din Resita a anuntat ca ar lipsi 400 de buletine de vot, desfasurarea procesului electoral.

Ponta: Numarul cabinelor de vot la sectiile din strainatate ar putea fi suplimentat la turul II

Numarul cabinelor de vot la sectiile din strainatate ar putea fi suplimentat pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale, iar declaratia pe propria raspundere pentru persoanele care voteaza in alte.

Victor Ponta a castigat alegerile in sectia de vot pentru romanii din Coreea de Nord

Victor Ponta a castigat alegerile in sectia de vot organizata la Phenian pentru romanii din Coreea de Nord, scrie stiripesurse. ro, citand surse politice. Candidatul PSD a obtinut 3 voturi, fata de Klaus Iohannis - doua voturi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )