Libnet.ro
UNICEF

11:30

Care este cel mai mare numar din 3 cifre? A fost dusa la director pentru ca l-a contrazis pe profesorul de mate. El a spus 999, dar e gresit!

Antena3 Antena3,
Care este cel mai mare numar din 3 cifre? A fost dusa la director pentru ca l-a contrazis pe profesorul de mate. El a spus 999, dar e gresit!

O eleva de scoala generala a fost dusa de profesorul ei de matematica in biroul directorului, iar parintii au fost chemati la scoala, pentru ca a indraznit sa il contrazica. Ed Trice,. continuă pe Antena3

Lovitura dura pentru presa din Romania. Care este cel mai citit ziar

Brosura retelei de magazineKauflandeste cea mai rasfoita publicatie tiparita din Romania, cu cifre de aproape zece ori mai mari decat cel mai citit ziar, potrivit ultimelor date ale.

Numarul tinerilor din spatiul francofon este cel mai mare din istorie, respectiv 245 milioane

Anual, la 20 martie, 75 de tari membre ale Organizatiei Internationale a Francofoniei celebreaza Ziua Internationala a Francofoniei prin diverse manifestari culturale, acest eveniment aparand in anul 1998.

Universitatile romanesti in cel mai mare clasament al disciplinelor din lume: 10 locuri in Top 500, pentru 6 programe de studiu. Universitatea Bucuresti, cele mai bune rezultate

Universitatile romanesti au reusit sa se mentina la nivelul de anul trecut, cu 10 locuri in Top 500, pentru 6 programe de studiu, la cea de-a sasea editie a clasamentului universitatilor in functie de discipline in total 42 de discipline). Clasamentul a fost lansat luni pe TopUniversities. com si include un record al disciplinelor analizate, fiind astfel cel mai mare clasament de acest fel. Universitatea din Bucuresti are cele mai bune rezultate dintre universitatile romanesti, cu prezenta in cadrul a 5 discipline diferite, urmata de Universitatea Babes-Bolyai cu 3 discipline. Universitatea Alexandru Ioan Cuza si Universitatea de Vest din Timisoara au rezultate la cate o disciplina fiecare.

VIDEO Imagini cu operatiunea de capturare a lui Salah Abdeslam, cel mai cautat terorist din Europa

Postul francez de televiziune iTELE a dat publicitatii imagini care surprind capturarea lui Salah Abdeslam, cel mai cautat terorist din Europa si suspectul numarul 1 in atentatele teroriste de la Paris, vinerea trecuta, in urma unui raid al politiei belgiene in cartierul bruxellez Molenbeek.

Top 10 hoteluri cu cel mai interesant design din lume

De la un hotel construit sub apa si pana la unul sculptat in gheata si zapada, iata care sunt hotelurile cu cel mai spectaculos design din lume, conform harpersbazaar. com.

Romanul Tiberiu Useriu a castigat cel mai greu maraton din lume 6633 Ultra, ce s-a desfasurat dincolo de Cercul Polar

Maratonistul Tiberiu Useriu a finalizat pe primul loc cel mai greu maraton din lume, dupa ce a alergat 566 de kilometri la Polul Nord, in conditii meteo extrem de dificile, informeaza un comunicat de presa.

Moldova este cea mai saraca zona din tara dupa 25 ani de administratie PSD

Moldova este cea mai saraca zona din tara dupa 25 de ani de administratie PSD, a declarat astazi, intr-o conferinta de presa, copresedintele PNL Vasile Blaga.

LG G5 are parte de cel mai rapid unboxing din lume

Este foarte greu sa mai vii cu o idee originala pentru prezentarea unui telefon, dar acesta este un clip de unboxing pentru LG G5 facut la cea mai mare viteza, in interiorul unei masini. Clipurile de unboxing nu mai sunt de mult timp noi. Fiecare blogger sau publicatie online realizeaza astfel de scurt metraje pentru [].

Romania va contribui la efortul UE privind migrantii din Grecia cu 70 de politisti, doua nave si alte mijloace logistice. MAI: Este cea mai mare contributie dupa Germania si Franta

Ministerul de Interne va contribui la efortul european pentru gestionarea crizei migratiei din Grecia cu 70 de politisti, 6 autospeciale, doua nave de patrulare maritima si alte mijloace logistice, avand cea mai semnificativa contributie dupa Germania si Franta, a declarat ministrul Petre Toba, potrivit unui comunicat MAI.

Faze Tari: Sta in casa cu un aligator de 2 metri. Mananca la masa cu el si doarme in acelasi pat; Cel mai lung sarpe din lume, descoperit in jungla amazoniana; A inghitit peste 2.000 de bureti de vase si nu se poate abtine sa nu-si manance canapeaua

Motivul bizar pentru care femeile se fotografiaza cu o coala A4. Trendul a starnit numeroase controverse pe internet. Un nou trend a luat nastere. Incredibil! S-au oferit voluntari pentru a merge la inchisoare. Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a facut recent o vizita la Institutul Corectional.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )