Libnet.ro
UNICEF

05:00

Care este legatura dintre crima organizata si cersetorii romani din nordul Europei

România Liberă România Liberă,
Care este legatura dintre crima organizata si cersetorii romani din nordul Europei

Cersetorii romani din nordul Europei nu sunt condusi de grupari de crima organizata, potrivit unui nou studiu realizat de fundatia norvegiana de cercetare sociala Fafo. continuă pe România Liberă

Un studiu genetic arata legatura dintre nivelul de creativitate si tulburarile psihice

Un studiu recent, publicat in jurnalul stiintific Nature Neuroscience, a descoperit legatura dintre potentialul creativ si predispozitia de a dezvolta boli mintale, informeaza sprind. org. uk.

Cersetorii romani din Norvegia sunt mai hartuiti in Oslo decat la Stockholm sau Copenhaga

Romanii fara adapost din Norvegia, care alcatuiesc marea majoritate a cersetorilor din tara, spun ca sunt tratati mult mai rau in capitala Oslo, decat in celelalte doua capitale scandinave, Stockholm si.

Mai multi artisti romani, INTERZISI in SUA. Care este motivul

Mai multi cantareti de muzica usoara, printre care Nicola, Raul sau Adrian Enache, nu ar mai avea voie sa sustina concerte peste Ocean, intrucat le-ar fi fost retrase vizele de turisti.

Care este cea mai buna modalitate sa determin un client sa imi dea feedback?

In fiecare saptamana, Ozana Giusca raspunde la intrebarile antreprenorilor romani legate de provocarile zilnice. Trimite-ne intrebarile tale la adresa antreprenor21@romanialibera. ro.

Birmingham: Halep evolueaza din nou la dublu. Care este partenera sa

Simona Halep, numarul 3 mondial, va lua startul, in turneul Premier de la Birmingham, atat la simplu, cat si la dublu. Partenera sa va fi una dintre fostele sale adversare.

7 motive pentru care este in regula sa plangi

Plansul este conexiunea emotionala a oamenilor cu lumea. Insa aceasta actiune este privita ca un semn de slabiciune, cand de fapt demonstreaza puterea care exista in fiecare om. Plansul iti permite sa celebrezi lucrurile.

Ion Cristoiu: Asistam la o operatiune de preparare a lui Gabriel Oprea, care este pregatit pentru electoratul lui Iohannis (VIDEO)

Ion Cristoiu a declarat ca Romania asista in prezent la o operatiune de pregatire a lui Gabriel Oprea in functia de prim ministru, in contextul in care Victor Ponta este uzat din punct de vedere.

Care este mostenirea IPS George Gutiu

Anul acesta s-au implinit, pe 8 mai, patru ani de la trecerea la cele eterne a celui care fost IPS George Gutiu, episcop care a contribuit la mentinerea, in perioada comunista, si la refacerea Bisericii Greco-Catolice dupa 1989.

Procesul lui Radu Mazare, AMANAT. Care este motivul

UPDATE: Curtea de Apel Bucuresti CAB) a amanat marti judecarea dosarului in care fostul edil Radu Mazare si presedintele suspendat al CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, sunt acuzati de retrocedarea ilegala a unor terenuri.

VIDEO A fost stabilit un nou record mondial pentru cea mai mare inaltime de la care este inscris un cos de baschet

Noul record mondial a fost stabilit luna aceasta de catre un australian care a aruncat mingea de baschet de la o inaltime de 126 de metri, de pe barajul Gordon River din Tasmania, Australia. Videoclipul, postat pe youtube, a obtinut peste 1 milion de vizualizari in numai doua zile de la publicare, conform youtube. com.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )