Libnet.ro
UNICEF

17:00

Care sunt cele mai active branduri in social media

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Care sunt cele mai active branduri in social media

Vodafone se mentine in fruntea clasamentului celor mai active branduri in social media, urmat de Samsung, Danone, Avon, Pepsi, Heineken, Cosmote, Coca-Cola, Ford, Orange, conform unui top realizat de revista Biz. continuă pe Wall-Street Ro

Piata auto din Romania, in cadere libera! Vezi cat a scazut piata si care sunt cele ...

Piata auto din romania se afla intr-o situatia de declin continuu, in primele cinci luni ale anului fiind inregistrata o scadere dramatica de 18,6% fata de perioada similara a anului trecut, potrivit Mediafax. Singura veste buna vine din directia exporturilor de autovehicule, care au crescut cu 22,5%. In primele cinci luni ale anului au fost comercializate 23. 245 autoturisme, ceea ce inseamna o scadere chiar mai mare decat a intregii piete, de 19,8%, potrivit datelor Asociatiei Producatorilor .

TOPUL agentiilor de turism din Romania care vand cele mai multe pachete.

Happy Tour si Eximtur raman cele mai mari agentii de turism din Romania dupa cifra de afaceri, urmate de Christian Tour, al carui actionar, Cristian Pandel, devine, la 37 de ani, romanul care detine cel mai mare grup de agentii de turism, cu afaceri cumulate de 180 milioane lei, informeaza Mediafax. Christian Tour intra in primele trei agentii de turism dupa ce a inregistrat la Ministerul Finantelor cifra de afaceri de 155,8 milioane de euro, obtinuta anul trecut. In ultimii ani, firma .

Faze Tari: Serviti, va rog, o cafeluta cu girafa; Tabloidul britanic The Sun: In Romania sunt cele mai sexy femei militar; Captura de Cartea Recordurilor. Au prins un rechin de 600 kg

Aparitie divina bizara: Ce au descoperit angajatii unui aeroport. Calatorii care astepta sa decoleze avioanele se pot bucura de un mic miracol. Angajatilor unui aeroport din SUA nu le-a venit sa creada. Cum arata burgerul de 3. 000 de calorii. Conducerea unui fast-food a interzis vanzarea lui. Un produs alcatuit din 9 sandvisuri, lansat ca o simpla gluma menita sa faca reclama unui lant de fast-food, a devenit foarte popular.

Politic Show: Strategia USL pentru a contracara uninominalul lui Basescu: Referendum de doua zile pe Constitutie; Lista celor 11 condamnati penal care raman cu cele mai inalte distinctii din Romania; Sebastian Lazaroiu: Presedintele vrea sa-i faca pe pol

Reteta de baron in Romania: drumul spre putere al celor care si-au impartit tara. Mazare, primarul - playboy, Gheorghe Falca si-a faultat politic socrul. Afaceri importante, diplome care atesta competentele baronilor, faulturi politice dure sau sprijin din partea interopilor. USL instaureaza un monopol de cinci ani pe o piata de 30 de miliarde de euro. Controlul consolidat asupra burselor, asigurarilor si pensiilor private va fi exercitat de Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF), condusa de 10 sefi desemnati de social-democrati si unul din partea UDMR.

TOP Companiile care practica cele mai mari preturi la transportul scolar.

Companiile de transport scolar din Ronania practica tarife diferite pentru aceeasi distanta, arata un document al Ministerului Educatiei MEN), remis redactiei. Astfel, abonamentele decontate elevilor pentru transportul la scoala inregistreaza diferente uriase de pret de la un judet la altul. Practic, raportat la o distanta de 50 de kilometri, pretul abonamentului pentru transportul scolar inregistreaza diferente uriase. Astfel, compania Transirina COM le percepe elevilor de la Liceul .

FOTO Cum arata cele mai puternice supercomputere din lume. China il are pe cel mai bun

China este noua vedeta a supercomputerelor, depasind SUA. Totusi, nu trebuie uitate celelalte supercomputere care au condus, la vremea lor, lumea petaflopilor si milioanelor de calcule executate la secunda. Aceste sunt cele mai rapide 10 supercomputere din lume.

TOP: cele mai bune tari pentru viitoarele mame

Marea Britanie, China sau Finlanda se numara printre tarile care acorda cele mai multe avantaje viitoarelor mame, arata un clasament realizat de Marketwatch .

Cum sa te diferentiezi ca brand in Social Media? 20 de ponturi esentiale

Social media este singurul mediu in care nu este nevoie sa cheltuiesti mai mult decat concurentii tai pentru a fi mai vizibil, sustin reprezentanti ai The Bridge, GolinHarris Bucuresti. Echipa dezvaluie cateva dintre tacticile de comunicare online cu.

FOTOGALERIE Cele mai frumoase cladiri facute de arhitectii din Bucuresti in 2012-2013. Rezultatele concursului Anuala de Arhitectura

Filiala Bucuresti a Ordinului Arhitectilor a premiat, luni, in cadrul concursului Anuala de Arhitectura Bucuresti, cele mai frumoase cladiri/proiecte realizate de arhitectii din Capitala in perioada 2012-2013. Potrivit presedintelui OAR Bucuresti, Mircea Ochinciuc, criza economica isi spune cuvantul in acest an, in concurs fiind inscrise mai multe proiecte decat constructii realizate. In plus, in acest an, majoritatea castigatorilor sunt tineri arhitecti de pana in 40 de ani.

Cele mai impresionante greseli din toate timpurile

De-a lungul timpului au existat nenumarate greseli care au facut. istorie. A gresi este omeneste, spune si un vechi proverb, insa uneori omul pare de-a dreptul absurd in actiunile sale. Se poate intampla oricui si, uneori, aceste mici accidente dau nastere la cele mai neasteptate situatii.

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )