Libnet.ro
UNICEF

22:15

Care sunt cele mai mari salarii din institutiile de stat

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Care sunt cele mai mari salarii din institutiile de stat

Salariul mediu din cel putin 10 institutii publice din Romania depaseste 1. 000 de euro net pe luna, potrivit Realitatea. net . Cele mai mari salarii se platesc la Ministerul Afacerilor Externe, iar printre cele mai mici la Administratia Prezidentiala. continuă pe Wall-Street Ro

TOPUL SALARIILOR din institutiile DE STAT.

Salariul mediu din cel putin 10 institutii publice din Romania depaseste 1. 000 de euro net pe luna, potrivit unei analize Realitatea. net. Cele mai mari salarii se platesc la Ministerul Afacerilor Externe, iar printre cele mai mici la Administratia Prezidentiala. Angajatii Ministerului de Externe primesc in medie 8. 414 lei net pe luna, potrivit bugetului rectificat pe 2012. Aproape la fel de bine platiti sunt magistratii si functionarii de la CSM - 7. 956 lei lunar si cei de la Inalta Curte de .

Messi a devenit tata pentru prima oara: Sunt cel mai fericit barbat din lume

Internationalul argentinian Lionel Messi a devenit tata pentru prima oara, dupa ce iubita sa Antonella a nascut un baietel, care va purta numele de Thiago.

Business report:Romani din Silicon Valley au venit sa recruteze pentru Twitter. Nu am avea alternative daca ne-am intoarce. In Romania, nu am avea ce face;Unul dintre cei mai mari producatori japonezi de aparatura electronica isi anunta sfarsitul;Acesta e

The Economist / Noul progresism: Cum pot fi combatute inegalitatile, fara sa afectezi cresterea economica. Suprataxarea bogatilor, cresterea impozitelor si a asistentei sociale nu sunt solutii pentru ca nu reduc inegalitatile si afecteaza economiile. Mai degraba este nevoie de o agenda progresista. Cum citesti corect noua eticheta aplicata pe anvelope. Care sunt cele mai bune pneuri pentru masina ta. Soferii vor putea sa isi aleaga cu mai multa usurinta anvelopele pentru masinile pe care le detin, in functie de calitatea acestora, prin intermediul unei etichete.

15 intrebari despre mama si cele mai emotionante raspunsuri ale copiilor

Intrebarile pe care ti le pune un copil te lasa de multe ori cu cura cascata. Indiferent cat sunt de mici, ei sunt tot timpul pregatiti. Nici la capitolul raspunsuri, copiii nu stau rau. Iata cele mai emotionante.

Cele mai costisitoare catastrofe naturale din lume

Patru dintre cele mai costisitoare dezastre naturale au avut loc in Statele Unite in mai putin de 20 de ani. Japonia si China sunt alte doua tari puternic afectate de dezlantuirea naturii. Japonia: Cutremurul de.

Autoritatea Nationala a Vamilor a avut incasari cu 6% mai mari

Incasarile inregistrate de Autoritatea Nationala a Vamilor in perioada mai - octombrie a acestui an au adus la bugetul statului suma de 684. 240 lei, fiind cu 14,64% mai mari fata de aceeasi perioada a anului trecut, conform unui comunicat de presa.

Retragerea apelor din New York dezvaluie dezastrul provocat de Sandy. Pagubele generate de uragan, mai mari decat prevazusera analistii

Pagubele generate de uraganul Sandy ar putea fi mai mari decat s-a prevazut. Acestea s-ar putea ridica la 50 de miliarde de dolari, informeaza AFP. Sandy ar putea deveni uraganul cel mai costisitor dupa Katrina,.

Locul in care traiesc drapelurile. Aici se gasesc steagurile cu cele mai interesante povesti de viata

Steagurile isi traiesc viata, au momente de glorie si in final imbatranesc. Dar nu mor niciodata. Antena 3 a gasit locul in care ajung steagurile cu cele mai interesante povesti de viata. E vorba de.

Locul in care traiesc drapelele. Aici se gasesc steagurile cu cele mai interesante povesti de viata

Steagurile isi traiesc viata, au momente de glorie si in final imbatranesc. Dar nu mor niciodata. Antena 3 a gasit locul in care ajung steagurile cu cele mai interesante povesti de viata. E vorba de.

STEAUA - DINAMO SCOR FINAL 3 - 1. Vezi care au fost cele mai importante faze ale meciului!.

Formatia Steaua Bucuresti a invins, duminica seara, cu scorul de 3-1, echipa Dinamo, in derbiul etapei a XIV-a a Ligii I, disputat pe Arena Nationala, in care a revenit dupa ce la pauza a fost condusa cu 1-0. Golurile invingatorilor au fost marcate de Rusescu 63 din penalti, 83 si Szukala 87, in timp ce pentru oaspeti a inscris Alexe, in minutul 38. 0-1: Curtean l-a lansat in adancime pe Alexe, acesta l-a driblat pe Tatarusanu si a inscris in poarta goala. 1-1: Rusescu a transformat .

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )