Libnet.ro
UNICEF

11:30

Care sunt cele mai scumpe echipe de fotbal din lume

Antena3 Antena3,
Care sunt cele mai scumpe echipe de fotbal din lume

Cand vine vorba de fotbal, numele Real Madrid, Barcelona si Bayern Munich nu mai au nevoie de prezentare. De altfel, acestea sunt si cele mai scumpe echipe din lume, conform unui clasament realizat de. continuă pe Antena3

Zece kilograme pierdute in doua saptamani inseamna boala curata. Care sunt cele mai nocive diete

Orice persoana care intra la cura de slabire, si-ar dori sa scape de surplusul de kilograme in cel mai scurt timp cu putinta! Iar pentru asta, alege cele mai nepotrivite diete. Da, exista diete care te.

Cod PORTOCALIU de canicula. Care sunt cele mai afectate judete

Meteorologii au emis, marti, doua avertizari de canicula, valabile incepand cu ora 9. Este vorba despre un cod galben, valabil pentru toata tara, si un cod portocaliu, valabil in Maramures, Crisana, Banat, cea mai mare parte a Moldovei, vestul Transilvaniei si al Olteniei, conform ANM.

Confesiunile artistului care realizeaza cele mai realiste papusi sexuale. Care sunt cele mai bizare cereri pe care le-a primit si ce comezi refuza categoric

In urma cu cinci ani, sculptorul Matt Krivicke s-a angajat la Sinthetics, o companie care produce papusi sexuale foarte realiste. El povesteste cum reuseste sa faca aceste produse deosebite, care sunt clientii interesati de ele si de ce ajung sa le cumpere, ca surogat al unei relatii normale.

Cele mai bune masini second-hand pe motorina

Adevarul va prezinta care sunt cele mai bune masini second-hand pe motorina, potrivit unei analize realizate de portalul specializat VeziCatFace. ro, in functie de clasa in care acestea se incadreaza compacta, mare, SUV sau premium, luand in calcul un buget de aproximativ 10. 000 de euro.

Parlamentarii, sanctionati pentru absentele nemotivate. Care sunt cei mai mari chiulangii

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis, marti, ca deputatii care au avut absentele nemotivate in precedenta sesiune sa fie sanctionati, conform regulamentului, cu retinerea a 1% din indemnizatia.

Care sunt cele mai bune scuze pentru a trage chiulul de la munca si ce motive nu le sunt pe plac sefilor

Daca ai o zi proasta si te gandesti sa te invoiesti de la serviciu, ar trebui sa stii ca o simpla raceala, un accident sau migrenele nu reprezinta, pentru angajatori, motive suficient de bune ca sa lipsesti de la locul de munca.

Business Report: Cat au pierdut cele mai vulnerabile companii in prabusirea din august a Bursei; Zorii unei noi generatii de mega-proiecte imobiliare; Reducerea impozitului pe dividende, in octombrie?

Toamna chiriilor: Ce oferte sunt in marile centre universitare. Mii de studenti din toata tara vor lua cu asalt clasele de cursuri. Mercedes lanseaza probabil cea mai frumoasa decapotabila din ultima vreme. Germanii planuiesc sa-i lase cu gura cascata pe toti.

Care sunt alimentele cele mai bogate in vitamina E

Vitamina E este un puternic antioxidant. Mai exact, ea protejeaza celulele contra radicalilor liberi implicati in procesul de imbatranire. Tocmai de aceea vitamina E mai este numita vitamina tineretii. Ea ne ajuta sa ne pastram pielea intinsa si catifelata. Si cum frumusetea vine si din interior, iata ce trebuie sa mancam pentru a beneficia de efectele vitaminei E.

Cele mai neprimitoare orase din lume: destinatii turistice cu localnici nepoliticosi, trafic infernal si mancare banala in topul rusinii

In fiecare an, publicatiile de turism realizeaza topuri care prezinta cele mai frumoase destinatii din lume. in acest an insa, Travel and Leisure a conceput si un top mai neobisnuit: pe langa lista cu destinatiile turistice primitoare, publicatia a realizat si un top al celor mai neospitaliere orase din lume.

Cele mai frumoase veliere din lume revin la Constanta

Regata Marilor Veliere, una dintre cele mai spectaculoase intreceri maritime din lume, revine la Constanta. Pentru prima data, evenimentul a fost organizat in mai 2014. Acum, o noua editie va include, din nou, porturile din Marea Neagra, inclusiv Constanta.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )