Libnet.ro
UNICEF

09:30

Care sunt cele mai tari firme din Alba in topul Camerei de Comert si Industrie

Adevărul Adevărul,
Care sunt cele mai tari firme din Alba in topul Camerei de Comert si Industrie

Camera de Comert si Industrie Alba a organizat vineri evenimentul Topul Firmelor 2012. Peste 100 dintre cele mai performante societati comerciale din judet apar in clasament si au primit distinctii si trofee de excelenta. continuă pe Adevărul

Basescu: Romania, printre tarile cele mai solide macroeconomic din UE.

Presedintele Traian Basescu a primit, joi, la Cotroceni, o delegatie a Consiliului de Afaceri Romano-American AMRO) condusa de domnul Eric Stewart, presedintele AMRO. In cadrul discutiilor, seful statului a vorbit despre situatia economica actuala a tarii noastre, subliniind faptul ca Romania este astazi printre cele mai solide tari din Uniunea Europeana in ceea ce priveste stabilitatea macroeconomica, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale. Totodata Traian Basescu a .

FOTO Bd. Magheru - unul dintre cele mai batjocorite bulevarde din Capitala

Noroi, gropi, sapaturi, sute de masini parcate neregulamentar si pe spatiile verzi, afise peste afise lipite pe banci, stalpi sau pubele de gunoi, cabine de telefon in paragina sau distruse, excremente de caine si lucrari nefinalizate - astea sunt lucrurile pe care le poate admira oricine se plimba pe Bd. Magheru, unul dintre bulevardele definitorii ale Bucurestiului. Desi a intrat intr-un proiect de reamenajare partiala, lucrarile au stagnat si pe alocuri au inceput sa se deterioreze. In plus, masinile sunt parcate peste tot, containerele de gunoi - murdare si deteriorate - troneaza in zeci de locuri la marginea sau chiar in mijlocul trotuarelor. Vezi in articol imagini cu bulevardul central al unei capitale europeane din anul 2013.

Sunt cele mai SPECTACULOASE fotografii de nunta. Cei doi miri nu au avut niciun invitat la nunta lor, dar pozele au fost vazute de o lume intreaga

Au vrut sa iasa din tipare, asa ca au angajat un fotograf profesionist, caruia sa ii placa alpinismul si s-au pus pe urcat. Cei doi indragostiti au pornit dimineata devreme si au urcat spre Trecatoarea.

VIDEO Cum arata instalatia de Craciun cu cele mai multe beculete din lume. Piedone a aprins-o in Sun Plaza

Primarul Sectorului 4, Cristian Piedone, a inaugurat inceputul iernii pe raza sectorului prin aprinderea beculetelor de Craciun in centrul comercial Sun Plaza. Instalatia de interior a fost pornita de edil si are cele mai multe beculete din lume.

Muzee nestiute: Muzeul National George Enescu, una dintre cele mai frumoase cladiri din Bucuresti

Frumusetea locurilor si apropierea de Palatul Peles l-au determinat pe George Enescu ca din banii castigati in primul sau turneu in America sa-si construiasca aici - intre anii 1923 si 1926 - o casa, .

Actiunile Romgaz sunt cele mai tranzactionate la BVB, dar au scazut cu 0,6%. Titlurile Petrom au scazut cu 5,59%

Titlurile Romgaz au continuat sa fie cele mai lichide din piata, investitorii transferand titluri in valoare cumulata de 30 milioane lei, insa cotatia acestora a scazut cu 0,58%, pana la la 34,3 lei bucata.

Faze Tari: Accident incredibil. A zburat 45 de metri cu masina peste frontiera si peste o cladire, dar nimeni nu a fost grav ranit; Au descoperit cea mai batrana creatura din lume si au ucis-o! Avea 500 de ani; Uite cum fac japonezii sex cu personaje din

Prima sosie din lume a lui Kim Jong-un. Muzicianul care arata exact ca dictatorul nord coreean. Howard, un muzician din Hong Kong, a devenit prima sosie din lume a dictatorului de la Phenian, Kim Jong-un. In varsta de 35 de ani. Strigator la cer! Fata asta a luat cainele si l-a bagat in . ! Ce a putut face cu gura. Animalele sunt cele mai bune prietene, caci ne tin companie si sunt alaturi de noi oriunde mergem. Totusi, tanara din imagine a exagerat cand s-a pozat asa.

VIDEO Cele mai bune colaborari muzicale din toate timpurile

Cele mai bune nume din istoria muzicii internationale au conlucrat, la un moment dat, pentru a realiza cele mai bune piese care au ramas in istorie. Printre acesti artisi se numara Bob Dylan, Johnny Cash, The Beatles, Aerosmith, David Bowie, Eminem, sir Elton John sau Lady Gaga, scrie learni. st.

Unul din cele mai puternice state din UE sustine INTRAREA Romaniei in Schengen. Vor fi DOUA etape de admitere

Franta ar putea accepta aderarea Romaniei si Bulgariei la Schengen in mod etapizat, sugereaza noul ambasador francez la Sofia, Xavier Lapeyre de Cabanes. Franta nu se opune aderarii Bulgariei la Schengen, a dat.

Basescu:Romania e astazi printre cele mai solide tari din UE in privinta stabilitatii macroeconomice

Romania este astazi printre cele mai solide tari din Uniunea Europeana in ceea ce priveste stabilitatea macroeconomica, a afirmat, joi, presedintele Traian Basescu, in cadrul unei intalniri cu o delegatie a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )