Libnet.ro
UNICEF

11:30

VIDEO Cum arata instalatia de Craciun cu cele mai multe beculete din lume. Piedone a aprins-o in Sun Plaza

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cum arata instalatia de Craciun cu cele mai multe beculete din lume. Piedone a aprins-o in Sun Plaza

Primarul Sectorului 4, Cristian Piedone, a inaugurat inceputul iernii pe raza sectorului prin aprinderea beculetelor de Craciun in centrul comercial Sun Plaza. Instalatia de interior a fost pornita de edil si are cele mai multe beculete din lume. continuă pe Adevărul

Basescu: Romania, printre tarile cele mai solide macroeconomic din UE.

Presedintele Traian Basescu a primit, joi, la Cotroceni, o delegatie a Consiliului de Afaceri Romano-American AMRO) condusa de domnul Eric Stewart, presedintele AMRO. In cadrul discutiilor, seful statului a vorbit despre situatia economica actuala a tarii noastre, subliniind faptul ca Romania este astazi printre cele mai solide tari din Uniunea Europeana in ceea ce priveste stabilitatea macroeconomica, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale. Totodata Traian Basescu a .

VIDEO Cele mai bune colaborari muzicale din toate timpurile

Cele mai bune nume din istoria muzicii internationale au conlucrat, la un moment dat, pentru a realiza cele mai bune piese care au ramas in istorie. Printre acesti artisi se numara Bob Dylan, Johnny Cash, The Beatles, Aerosmith, David Bowie, Eminem, sir Elton John sau Lady Gaga, scrie learni. st.

Volkswagen: Piata auto se stabilizeaza in mai multe tari europene

Constructorul auto european Volkswagen VW) considera ca piata de profil din mai multe tari europene se stabilizeaza si a confirmat ieri tinta unor vanzari de 9,5 milioane de vehicule in acest an, la nivel mondial.

Sarbu:Tot mai multe masini care nu ne reprezinta, conduse de copii teribili, au ecusoane de la Senat

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, cere lamuriri despre modul in care sunt eliberate ecusoanele de acces si parcare de la Senat. Social democratul se plange de faptul ca vede tot mai multe masini conduse de.

Sarbu: Vad tot mai multe masini care nu ne reprezinta - jeep-uri, Mercedes-uri - conduse de copii teribili, cu ecusoane de la Senat pe parbriz

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a reclamat conducerii Camerei superioare a Parlamentului ca tot mai multe masini, jeep-uri, Mercedes-uri, conduse de copii teribili, au pe parbriz ecusoane de la Senat, lucru care, in opinia sa, nu face bine ca imagine, transmite Mediafax.

Mohammad Murad: Politicienii au mai multe taxe decat solutii, iar atunci cand gasesc o solutie este tot o taxa

Politicienii au mai multe idei de taxe decat solutii pentru rezolvarea problemelor economice, iar cand vin cu o solutie aceasta ascunde o noua taxa, a declarat Mohammad Murad,presedintele Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc si unul dintre cei.

Scandal intr-un bloc de locuinte sociale: Oamenii evacuati au ocupat mai multe apartamente

Un scandal a izbucnit, miercuri, intr-un bloc de locuinte sociale dinCapitala unde, mai multe persoane care au fost evacuate dintr-o casa nationalizata, au ocupat cateva apartamente, relateazaB1.

Politistii au efectuat controale la mai multe mori si silozuri din Ialomita

Politistii din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti au efectuat controale la mai multe mori si silozuri din judetul Ialomita, dar si din Bucuresti, in scopul verificarii modului in care se comercializeaza produsele de panificatie.

Care sunt cele mai tari firme din Alba in topul Camerei de Comert si Industrie

Camera de Comert si Industrie Alba a organizat vineri evenimentul Topul Firmelor 2012. Peste 100 dintre cele mai performante societati comerciale din judet apar in clasament si au primit distinctii si trofee de excelenta.

Basescu:Romania e astazi printre cele mai solide tari din UE in privinta stabilitatii macroeconomice

Romania este astazi printre cele mai solide tari din Uniunea Europeana in ceea ce priveste stabilitatea macroeconomica, a afirmat, joi, presedintele Traian Basescu, in cadrul unei intalniri cu o delegatie a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )