Libnet.ro
UNICEF

14:00

Volkswagen: Piata auto se stabilizeaza in mai multe tari europene

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Volkswagen: Piata auto se stabilizeaza in mai multe tari europene

Constructorul auto european Volkswagen VW) considera ca piata de profil din mai multe tari europene se stabilizeaza si a confirmat ieri tinta unor vanzari de 9,5 milioane de vehicule in acest an, la nivel mondial. continuă pe Ziarul Bursa

Basescu:Romania e astazi printre cele mai solide tari din UE in privinta stabilitatii macroeconomice

Romania este astazi printre cele mai solide tari din Uniunea Europeana in ceea ce priveste stabilitatea macroeconomica, a afirmat, joi, presedintele Traian Basescu, in cadrul unei intalniri cu o delegatie a.

VIDEO Cum arata instalatia de Craciun cu cele mai multe beculete din lume. Piedone a aprins-o in Sun Plaza

Primarul Sectorului 4, Cristian Piedone, a inaugurat inceputul iernii pe raza sectorului prin aprinderea beculetelor de Craciun in centrul comercial Sun Plaza. Instalatia de interior a fost pornita de edil si are cele mai multe beculete din lume.

Sarbu:Tot mai multe masini care nu ne reprezinta, conduse de copii teribili, au ecusoane de la Senat

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, cere lamuriri despre modul in care sunt eliberate ecusoanele de acces si parcare de la Senat. Social democratul se plange de faptul ca vede tot mai multe masini conduse de.

Sarbu: Vad tot mai multe masini care nu ne reprezinta - jeep-uri, Mercedes-uri - conduse de copii teribili, cu ecusoane de la Senat pe parbriz

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a reclamat conducerii Camerei superioare a Parlamentului ca tot mai multe masini, jeep-uri, Mercedes-uri, conduse de copii teribili, au pe parbriz ecusoane de la Senat, lucru care, in opinia sa, nu face bine ca imagine, transmite Mediafax.

Mohammad Murad: Politicienii au mai multe taxe decat solutii, iar atunci cand gasesc o solutie este tot o taxa

Politicienii au mai multe idei de taxe decat solutii pentru rezolvarea problemelor economice, iar cand vin cu o solutie aceasta ascunde o noua taxa, a declarat Mohammad Murad,presedintele Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc si unul dintre cei.

Scandal intr-un bloc de locuinte sociale: Oamenii evacuati au ocupat mai multe apartamente

Un scandal a izbucnit, miercuri, intr-un bloc de locuinte sociale dinCapitala unde, mai multe persoane care au fost evacuate dintr-o casa nationalizata, au ocupat cateva apartamente, relateazaB1.

Politistii au efectuat controale la mai multe mori si silozuri din Ialomita

Politistii din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti au efectuat controale la mai multe mori si silozuri din judetul Ialomita, dar si din Bucuresti, in scopul verificarii modului in care se comercializeaza produsele de panificatie.

Piata auto din Romania, in scadere, in ultimii 5 ani.

Inmatricularile de masini noi din Romania au inregistrat o scadere dramatica, in ultimii 5 ani. In scadere sunt si reinmatricularile, in timp ce numarul masinilor rulate provenite din import a inregistrat o revenire la nivelul anului 2008, se arata intr-o analiza Auto. ro. Inmatriculari masini noi Inmatricularile de masini noi din Romania au scazut cu 82% in ultimii 5 ani, ajungand la doar 46. 667 de unitati inregistrate in primele zece luni ale acestui an, comparativ cu cele 252. 937 de unitati .

Ponta: Basescu l-a chemat de mai multe ori la biroul sau pe Papici

Premierul Victor Ponta sustine ca presedintele Traian Basescu l-a chemat de multe ori la biroul sau pe procurorul Lucian Papici si ca seful statului i-a chemat si discutat si cu alti procurori.

Ponta: Basescu a vorbit cu Papici de mai multe ori. Minte de ingheata apele!.

Premierul Victor Ponta a declarat, la Romania TV, ca presedintele Traian Basescu l-a chemat de multe ori la biroul sau pe procurorul Lucian Papici si ca seful statului discuta si cu alti procurori. Cred ca pe Papici l-a sunat pe videotelefon, ca zicea ca l-a sunat la telefon, dar i s-a parut ca are o fata buna. E de desene animate asta ca nu l-a vazut pe Papici, minte de ingheata apele, l-a vazut de zeci de ori. Asta denota anumite scapari de memorie sau chiar de ratiune. Evident ca l-a vazut .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2755 seconds )