Libnet.ro
UNICEF

05:00

Care sunt companiile inselate prin email cu 100 de milioane de dolari

Playtech Playtech,
Care sunt companiile inselate prin email cu 100 de milioane de dolari

Doua companii au fost inselate recent sa trimita 100 de milioane de dolari unui escroc, dar numele celor doi giganti a fost pastrat secret pana acum. Asa cum am scris acum aproximativ o luna,Evaldas Rimasauskas este un lituanian de 48 de ani care s-a dat drept reprezentatul unui producator asiatic de componente hardware, in cadrul []. continuă pe Playtech

Tulburarile de personalitate: care sunt diferentele intre un psihopat si un sociopat

Sociopatii sunt denumiti, deseori, psihopati si invers, dar exista diferente majore intre cele doua tulburari de personalitate. Multitudinea de filme hollywoodiene ne aduc la cunostinta cei doi termeni- psihopat si sociopat- in multitudinea de pelicule cinematografice pe care le lanseaza, dar, de multe ori, tindem sa utilizam gresit cele doua notiuni, fara sa tinem cont [].

Dragnea este un COLOS, dar iubita... Care sunt veniturile partenerei presedintelui PSD

Desi Liviu Dragnea are o situatie financiara destul de generoasa, nu acelasi lucru putem spune si despre cea care ii este partenera. Dupa divortul de Bombonica, Dragnea nu a aparut niciodata in .

Un pont pe zi. Dan Bara, despre meciul Dinamo - FCSB: Care sunt cele mai interesante cote (VIDEO)

Dan Bara a vorbit in editia de sambata noaptea a emisiunii Un Pont pe Zi despre meciul Dinamo - FCSB, care se va disputa luni seara pe Arena Nationala. Dinamo - Steaua .

Satul din Romania cu cel mai scump pamant. Care sunt motivele

In localitatea Matca din judetul Galati, hectarul de teren agricol a ajuns sa coste si peste 30. 000 de euro, potrivit adevarul. ro. Aproximativ 3. 000 dintre cele 8. 000 de hectare ale localitatii sunt.

Utile:Patru boli care sunt confundate cu depresia;78% din bulionul si pasta de tomate analizate ar trebui retrase de la comercializare;Cum iti protejezi parul in sezonul cald

Cancerul mamar afecteaza tot mai multe femei. Din fericire, depistat la timp, se vindeca. Cancerul mamar este in crestere alarmanta. Pericolul sangerarilor intre menstruatii. Orice sangerare care apare inafara zilelor de menstruatie este un semnal de alarma pe care organismul ti-l transmite.

Daniel Onoriu a decis sa divorteze dupa numai o luna de la nunta. Care sunt adevaratele motive (FOTO)

Daniel Onoriu, pilotul roman de raliuri, care a devenit cunoscut multumita numeroaselor premii pe care le-a obtinut, a socat pe toata lumea cu decizia sa de a se casatori la doar doua saptamani.

Care sunt sansele ca noua planeta descoperita sa gazduiasca viata extraterestra

In ciuda descoperirii numeroaselor planete care ar putea gazdui forme de viata, inca nu avem niciun semn de la omuletii mici si verzi. Asa ca ne putem intreba pe buna dreptate care este posibilitatea descopeririiunor vietati extraterestre in Univers. Un nou super-Pamant, LHS 1140, a fost descoperit de astronomi in constelatia Cetus, la 40 de [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )