Libnet.ro
UNICEF

09:00

Carmen Iohannis: Suntem mandri de Simona. Ne dorim sa avem cat mai multe Simone in lumea tenisului

B1 B1,
Carmen Iohannis: Suntem mandri de Simona. Ne dorim sa avem cat mai multe Simone in lumea tenisului

Sotia presedintelui Klaus Iohannis, Carmen, a premiat duminica seara mai multi copii prezenti la turneul de tenis Sibiu Open, ocazie cu care a recunoscut ca atat ea, cat si Klaus Iohannis sunt fani ai Simonei. continuă pe B1

Carmen Iohannis: Suntem mandri de Simona Halep

Sotia presedintelui Romaniei, Carmen Iohannis, a premiat duminica seara mai multi copii prezenti la turneul de tenis Sibiu Open, prilej cu care a recunoscut ca atat ea, cat si Klaus Iohannis sunt fani ai.

Sotia presedintelui Iohannis: Suntem mandri de Simona Halep. Ne dorim cat mai multe Simone in tenis

Sotia presedintelui Romaniei, Carmen Iohannis, a premiat duminica seara mai multi copii prezenti la turneul de tenis Sibiu Open, prilej cu care a recunoscut ca atat ea, cat si Klaus Iohannis sunt fani ai Simonei Halep si urmaresc meciurile jucatoarei de cate ori au ocazia.

Mesajul lui Carmen Iohannis pentru Simona Halep

Sotia presedintelui Romaniei, Carmen Iohannis, a declarat, la Sibiu Open, unde a premiat mai multi copii care au participat la turneul de tenis, ca atat ea cat si Klaus Iohannis sunt fani i Simonei Halep si urmaresc meciurile jucatoarei, de cate ori au ocazia.

Cum s-a imbracat Carmen Iohannis la Sibiu Open

Carmen Iohannis a participat la evenimentul Kids Day din cadrul turneului de tenis Sibiu Open. Iata cum s-a imbracat Prima Doamna si ce anume a facut in cadrul manifestarii.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2495 seconds )