Libnet.ro
UNICEF

16:00

Casa de avocatura a secretarului de stat Gabriel Biris, partener al Mossack Fonseca in Romania

Antena3 Antena3,
Casa de avocatura a secretarului de stat Gabriel Biris, partener al Mossack Fonseca in Romania

Mossack Fonseca, casa de avocatura panameza care infiinteaza companii in off shore si care se afla la originea dezvaluirilor in dosarul Panama Papers, a colaborat in Romania cu o. continuă pe Antena3

Panama Papers: Casa de avocatura a secretarului de stat Gabriel Biris, partener al Mossack Fonseca in Romania

Mossack Fonseca este o casa de avocatura panameza care infiinteaza companii in jurisdictii offshore si ofera servicii asociate. Banuita ca, de fapt, inlesneste inclusiv activitati infractionale prin serviciile sale, Mossack Fonseca a colaborat in Romania cu o casa de avocatura care a furnizat un secretar de stat in functie. Este vorba de casa de avocatura Biris Goran, potrivit linx. crji. org.

Fostul sef al Fiscului: Ciolos sa ii ceara lui Biris sa publice firmele cu care a avut contracte de consultanta

Fostul sef al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), Gelu Diaconu, a declarat marti seara, la B1 TV, ca are aproape o certitudine ca firmele de consultanta fiscala au oameni in M;inisterul Finantelor si in ANAF care le protejeaza si i-a sugerat premierului Dacian Ciolos sa ii ceara secretarului de stat Gabriel Biris sa publice toate contractele pe care le-a avut cat timp a lucrat in sectorul de consultanta fiscala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )