Libnet.ro
UNICEF

16:00

Panama Papers: Casa de avocatura a secretarului de stat Gabriel Biris, partener al Mossack Fonseca in Romania

Adevărul Adevărul,
Panama Papers: Casa de avocatura a secretarului de stat Gabriel Biris, partener al Mossack Fonseca in Romania

Mossack Fonseca este o casa de avocatura panameza care infiinteaza companii in jurisdictii offshore si ofera servicii asociate. Banuita ca, de fapt, inlesneste inclusiv activitati infractionale prin serviciile sale, Mossack Fonseca a colaborat in Romania cu o casa de avocatura care a furnizat un secretar de stat in functie. Este vorba de casa de avocatura Biris Goran, potrivit linx. crji. org. continuă pe Adevărul

Casa de avocatura a secretarului de stat Gabriel Biris, partener al Mossack Fonseca in Romania

Mossack Fonseca, casa de avocatura panameza care infiinteaza companii in off shore si care se afla la originea dezvaluirilor in dosarul Panama Papers, a colaborat in Romania cu o.

Controversa Panama Papers: Casa de avocatura Mossack Fonseca denunta un atac informatic operat de pe servere straine

Casa de avocatura Mossack Fonseca din Panama, aflata in centrul controversei Panama Papers care a scos la lumina un amplu scandal de evaziune fiscala, sustine ca a fost victima unui atac informatic operat de pe servere straine. in acest sens, reprezentantii casei de avocatura au precizat ca au depus o plangere in justitie.

Ioana Petrescu, fost ministru al Finantelor: De ce ministerul de finante tace si ce ar trebui facut in scandalul Panama Papers?

Cred ca inteleg . E cam greu sa te declari luptator impotriva marii evaziuni cand ai chiar in conducerea ministerului oameni care au avut off-shoruri. Adica, atunci cand ai pus lupul paznic la oi!, scrie fostul ministru de Finante Ioana Petrescu pe blogul personal. Este usor de dedus personajul la care aceasta se refera, fiind deja de notorietate situatia secretarului de stat Gabriel Biris care ar fi apelat la firme offshore pentru a-si optiiza impozitele datorate bugetului national.

Scandalul Panama Papers. Baroni ai drogurilor, printre clientii cabinetului de avocatura Mossack Fonseca

Cabinetul de avocatura Mossack Fonseca din Panama, aflat in centrul scandalului Panama Papers, are printre clienti si baroni ai drogurilor sau persoane si companii care fac obiectul unor sanctiuni europene sau americane, scrie miercuri cotidianul german Suddeutsche Zeitung, citat de AFP.

Controversa Panama Papers: Printre clientii cabinetului de avocatura Mossack Fonseca se gasesc si baroni ai drogurilor

Printre clientii cabinetului de avocatura Mossack Fonseca din Panama, aflat in centrul anchetei jurnalistice Panama Papers care a scos la lumina un amplu scandal de evaziune fiscala, se afla si baroni ai drogurilor sau persoane si companii care fac obiectul unor sanctiuni europene sau americane.

Controversa Panama Papers: O societate paravan din Coreea de Nord, printre clientii firmei de avocatura Mossack Fonseca

O societate paravan din Coreea de Nord, care ar fi fost folosita pentru finantarea programelor nucleare si balistice ale Phenianului, a fost printre clientii casei de avocatura Mossack Fonseca, implicat intr-un amplu scandal de evaziune fiscala, cunoscut sub numele de Panama Papers.

Scandalul Panama Papers:Statele europene lanseaza anchete fiscale / Cel putin 28 de banci germane apar in documente/Conturile secrete ale celor bogati si puternici

Scurgerile de informatii care au dus la scandalul Panama Papers care releva evaziunea fiscala orchestrata de firma de avocatura panameza Mossack Fonseca au mobilizat sistemele de justitie din mai mai multe tari, printre care Franta, Olanda si Spania, anunta AFP. Ziarul german Suddeutsche Zeitung anunta ca cel putin 28 de banci germane, printre care Deutsche Bank si Commerzbank, s-au folosit in ultimii ani de serviciile firmei de avocatura Mossack Fonseca din Panama pentru 1. 200 de firme ale clientilor lor. vezi in articol principalele nume vehiculate in documente.

Panama Papers: Guvernul panamez va crea o comisie independenta care sa analizeze practicile financiare din tara

Guvernul din Panama a anuntat, miercuri, ca va crea o comisie independenta care sa analizeze practicile financiare din tara, dupa scandalul Panama Papers, la originea caruia se afla o scurgere imensa de informatii din baza de date a firmei panameze de avocatura Mossack Fonseca, scrie Reuters.

Panama Papers: Anuntul facut de autoritatile fiscale australiene, dupa dezvaluirile colosale privind paradisurile fiscale

Panama Papers. Autoritatile fiscale din Australia si Noua Zeelanda au inceput chestionarea clientilor locali ai fimei de avocatura Mossack Fonseca din Panama, aflata in centrul unui megascandal de coru.

Panama Papers: Producatorul Simon Cowell si Heather Mills, fosta sotie a lui Paul McCartney, sunt implicati. Cum se apara cei doi

Producatorul TV Simon Cowell si antreprenoarea Heather Mills, fosta sotie a cantaretului Paul McCartney, sunt implicati in scandalul Panama Papers, numele lor fiind asociate cu cabinetul de avocatura Mossack Fonseca.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )