Libnet.ro
UNICEF

22:30

Cat costa cea mai scumpa gradinita din Bucuresti

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cat costa cea mai scumpa gradinita din Bucuresti

Daca la stat inscrierile pentru gradinite s-au incheiat, la privat inca se pot face inscrie copii. Doar in Capitala, sunt aproximativ 4. 000 locuri, potrivit estimarilor Inspectoratului Scolar, iar preturile variaza de la cateva sute de. continuă pe Wall-Street Ro

Era cea mai frumoasa fata din oras, dar toata lumea isi bate joc de ea acum. Ce detaliu i-a scapat din aceasta poza

Prietenii spun ca ea era cea mai frumoasa tanara din oras. Era indragita de toti si avea o multime de amici. insa acum toti prietenii rad de ea din cauza acestei fotografii pe care a postat-o pe.

August - cea mai buna luna din ultimii doi ani pentru companiile din zona euro

August a fost, pentru afacerile din zona euro, cea mai buna luna din ultimii doi ani, comenzile avansand pentru prima data de la jumatatea anului 2011, potrivit unor date statistice ale Eurostat, citate de presa internationala.

Temperaturile au scazut sub limita inghetului. Cea mai friguroasa noapte din aceasta toamna

Cea mai scazuta temperatura inregistrata in aceasta toamna in tara, minus 0,1 grade Celsius, a fost inregistrata, joi dimineata, la Miercurea Ciuc, citat de Mediafax. La Miercurea Ciuc s-a inregistrat.

Cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna, minus un grad Celsius la Miercurea Ciuc

Prima valoare negativa in termometre in aceasta toamna s-a inregistrat, sambata, la Mercurea Ciuc, temperatura fiind de minus un grad Celsius. Aceasta minima s-a inregistrat dimineata, in jurul orei 07:00,.

Aceasta este cea mai ciudata FAMILIE din lume. Ce i-a propus barbatul iubitei sale. Am privit-o pas cu pas

Gelozia nu este un cuvant care se afla in vocabularul acestui barbat. Cand a vazut ca flacara pasiunii dintre el si iubita lui se stinge, a indemnat-o pe femeie sa isi caute un amant, dar sa continue si.

HARTA INTERACTIVA a protestelor din Bucuresti si din tara in prima saptamana din septembrie. Unde s-a iesit in strada si pentru ce

Mii de oameni au iesit in strada atata in Capitala, cat si in mai multe orase din tara in ultimele sase zile, majoritatea contestand demararea proiectului minier de la Rosia Montana. Pe langa aceste proteste care au strans mii de manifestanti in orase precum Bucuresti, Cluj, Timisoara sau Iasi, in tara au existat si proteste fata de Compania Chevron si exploatarea gazelor de sist Barlad), protestul pensionarilor de la Galati sau cel al politistilor din Capitala. La capatul unei serii de sase zile consecutive cu proteste, se pregateste un nou rand de mitinguri in Capitala pe problema cainilor maidanezi: primul protest este programat vineri seara in Piata Romana.

Ionut Anghel, copilul de 4 ani ucis de maidanezi, este inmormantat joi. Tatal lui Ionut: Cea mai mare pedeapsa pentru cei responsabili este sa rezolve problema cainilor. Nu au facut-o din cauza ca nu au avut interes sa o faca. Pe cei care au constiinta i

Ionut Anghel, copilul in varsta de 4 ani sfasiat de caini luni la pranz, in zona Parcului Tei din Bucuresti, este inmormantat joi. Intrebat de jurnalisti ce urmeaza sa faca dupa moartea lui Ionut, tatal copilului a spus ca nu stie si deocamdata se ocupa de inmormantare. Cea mai mare pedeapsa pentru cei responsabili este sa rezolve problema cainilor, a spus acesta, acuzand autoritatile ca nu au rezolvat problema animalelor de pe strazi din cauza ca nu au avut niciun interes sa o faca.

HOT! Miss Mary lanseaza cea mai romantica piesa Eres Mi Vida !

Eres Mi Vida este cea mai recenta piesa promovata de Miss Mary in colaborare cu EvoMUSIC. Miss Mary a schimbat putin registrul, adoptand un stil mai elaborat, piesa nou lansata fiind una romantica, o poveste despre viata. O piesa cu parfum de vara, desi ne-a cuprins toamna, profund latina, care vorbeste despre dragoste si despre .

Blejnar: Cea mai mare evaziune fiscala se face cu bunurile de consum imediat

Sorin Blejnar, fost sef al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), a declarat ca cea mai mare evaziune fiscala se face peste tot in Europa cu bunurile de consum imediat, transmite Realitatea. net.

Studiul care arata cine are cea mai mare nevoie de un credit imediat

Tinerii cu varste intre 18 si 34 de ani au cea mai mare nevoie de un credit imediat, iar persoanele din segmentul de varsta 35-50 de ani isi doresc cel mai mult un imprumut in general, potrivit datelor BCR Banca pentru Locuinte.

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )