Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cat costa cosmeticele MAC pentru care face reclama Rihanna

ADPM ADPM,
Cat costa cosmeticele MAC pentru care face reclama Rihanna

Colaborarea dintre Rihanna si MAC Cosmetics merge atat de bine, incat a treia linie de cosmetice ce poarta amprenta renumitei cantarete va fi lansata in luna octombrie. continuă pe ADPM

20 de motive pentru care oamenii fac sex

Sexul face parte din viata, pe unii ii face fericiti, pe altii nu, unii il practica din placere, altii de nevoie, dar oare care sunt motivele pentru care oamenii fac sex cu adevarat?! Specialistii spun ca.

in cazul in care nu se realizeaza proiectul Rosia Montana, statul roman ar trebuie sa plateasca ecologizarea zonei. Vezi cat costa

Premierul Victor Ponta a precizat joi intr-o conferinta de presa ca potrivit instiintarilor oficiale ale companiei canadiene Gabriel Resources investitiile concrete la Rosia Montana, care tin de mediu, inf.

Cazare cu staif: cat costa o noapte la conac

Daca vrei in vacanta sa ai o experienta care sa imbine istoria cu traditia, nu trebuie sa rateze canacele impunatoare ale Romaniei. Wall-Street. ro iti prezinta cele mai bune destinatii de cazare si preturile aferente.

12 motive pentru care sa faci sport

Miscarea este o componenta esentiala a unui stil de viata sanatos, cu beneficii importante atat la nivel fizic, cat si mental. Fie ca alegi sa practici un sport sau sa mergi la sala de fitness, fie iti place.

Top 7 motive pentru care oamenii sunt supraponderali

Nu e om care sa nu aiba in familie sau in cercul de prieteni cel putin o persoana supraponderala. Dar de ce sunt supraponderali? Raspunsul la aceasta intrebare este foarte diferit de la caz la caz.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )