Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cat te costa sa trimiti bani din strainatate in Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cat te costa sa trimiti bani din strainatate in Romania

Pentru romanii care muncesc in strainatate si vor sa trimita bani in Romania exista mai multe posibilitati de plata, cele mai utilizate fiind prin mandat postal, transfer rapid sau transfer bancar. Comisioanele percepute pentru fiecare operatiune in. continuă pe Wall-Street Ro

Cetatean roman condamnat pe viata in Italia, adus in Romania pentru executarea pedepsei

Un cetatean din judetul Bacau a fost condamnat pe viata in Italia pentru omor si infractiuni cu violenta, dar a fost adus in Romania pentru ispasirea pedepsei. La data de 11.

CEDO a condamnat din nou Romania, in dosarul Revolutiei

Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) a condamnat din nou Romania, in dosarul Revolutiei, pentru lipsa unei anchete efective in acest dosar.

Karim Benzema nu va face parte din lotul Frantei pentru Campionatul European

Karim Benzema nu va face parte din lotul Frantei pentru Campionatul European. Vestea a venit chiar din partea atacantului lui Real Madrid care a anuntat pe contul sau de Twitter. Din pacate pentru mine si.

Politic Show: PNL vrea sa-l arunce pe Predoiu in batalia pentru Capitala; Ponta: Eu l-am iertat pe Orban, dar Dumnezeu nu-i uita nici pe prosti, nici pe ticalosi; Cat a cheltuit presedintele Iohannis in deplasarile din strainatate

Basescu, atac dur fata de numirea lui Mihalache: Daca tot trebuie sa fie ambasador, poate undeva in Africa?Fostul presedinte. ALDE si-a validat candidatii la functiile de primar de sector. Conducerea ALDE a validat luni candidatii pentru functiile de primar.

Sinteza zilei: Cati bani investeste Nicusor Dan pentru campania electorala

Candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul USB) la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, spune ca formatiunea pe care o conduce se finanteza in principal din donatii, a strans pana acum circa 150.

Directorul Casei de Cultura a Sindicatelor din Sibiu, retinut pentru ca ar fi fost prins in flagrant cand lua o mita de 5.000 de euro

DNA Alba Iulia a inceput urmarirea penala a lui Vingerzan Marius Mihai, directorul Casei de Cultura a Sindicatelor din Sibiu, si s-a decis retinerea lui pentru 24 de ore, fiind acuzat de luare de.

Fotbalist tuns in timpul unui meci din Arabia Saudita pentru ca frizura lui era impotriva religiei islamiste (VIDEO)

Portarul echipei Al Shabab, Waleed Abdullah, in varsta de 29 de ani, nu a fost lasat sa joace pana nu s-a tuns de urgenta din cauza faptului ca tunsoarea lui se afla impotriva.

Angajati ai aeroportului din Beirut, arestati pentru colaborare cu teroristi

Autoritatile libaneze au arestat doi angajati ai unei societati de service in aeroportul din Beirut, suspectati ca ar fi avut contacte cu grupari teroriste, a indicat duminica agentia libaneza de presa ANI, citata de AFP.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )