Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cat te costa sa trimiti bani din strainatate in Romania prin cele mai importante servicii de transfer rapid

Adevărul Adevărul,
Cat te costa sa trimiti bani din strainatate in Romania prin cele mai importante servicii de transfer rapid

Romanii din diaspora trimit anual in tara peste doua miliarde de euro, o buna parte din suma fiind transferata prin intermediul serviciilor de transfer rapid de bani. Care sunt comisioanele percepute pentru aceste transferuri?. continuă pe Adevărul

Cat te costa sa trimiti bani din strainatate in Romania prin cele mai importante servicii de transfer rapid

Romanii din diaspora trimit anual in tara peste 2 mld. de euro, o buna parte din suma fiind transferata prin intermediul serviciilor de transfer rapid de bani. Care sunt comisioanele percepute pentru aceste transferuri?.

Cele mai bune imprimante foto: Cat costa si de unde le cumperi

Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe. http://playtech. ro Am selectat pentru voi cele mai bune imprimante foto disponibile pe piata in acest moment. Cele mai bune imprimante foto sunt disponibile incepand de la preturi cat se poate de accesibile, iar calitatea lor se prezinta la un nivel foarte ridicat. Am facut pentru voi o selectie cu cele mai bune imprimante foto pe care le [] Citeste articolul integral PLAYTECH .

Cat costa o schimbare de sex pe banii statului american, operatie de care va beneficia un criminal

Un judecator federal din California a ordonat aprobarea unei operatii de schimbare de sex pentru un detinut transsexual inchis pentru crima. Pretul operatiei, care va fi achitat din banii statului, ajunge la o suma fabuloasa.

Un membru al Guvernului ar fi primit bani din partea unui afacerist

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Craiova au dispus trimiterea in judecata, sub control judiciar, a inculpatului Ionel Bogdan, administrator al unor societati comerciale, in sarcina caruia s-a retinut savarsirea infractiunii de dare de mita.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,242 seconds )