Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cat il mai protejeaza DNA pe Traian Basescu?

Antena3 Antena3,
Cat il mai protejeaza DNA pe Traian Basescu?

Un razboi al declaratiilor nervoase a izbucnit dupa ce protejata lui Traian Basescu, Elena Udrea, a fost trimisa de doua ori in arest, prin voia DNA si cu aprobarea inaltei Curti de Casatie si. continuă pe Antena3

Kovesi: Nu exista niciun dosar pe numele lui Traian Basescu. Anchetele DNA vor continua cat timp se fura din banul public

Procurorul sef anticoruptie Codruta Kovesi a declarat ca nu exista niciun dosar deschis pe numele fostului presedinte, Traian Basescu, si nici nu o intereseaza declaratiile lui. in plus, Directia Nationala.

Livia Stanciu: Nu ma voi lasa intimidata de atacurile lui Traian Basescu

Este razboi pe fata intre fostul presedinte Traian Basescu si cei mai importanti oameni din justitia din Romania. Dupa ce Traian Basescu a declarat ca-i este sila sa-i sune pe Laura Codruta Kovesi,.

De ce i-a sunat Traian Basescu pe Laura Codruta Kovesi si pe Florian Coldea

Fostul presedinte Traian Basescu a avut o reactie ciudata fata de anchetele DNA: i-a pus la zid, dintr-un foc, pe Laura Codruta Kovesi sefa DNA), Florian Coldea adjunctul SRI) si Livia Stanciu presedintele Curtii Supreme). Practic, Traian Basescu a devoalat un anti-Traian Basescu. Fostul sef al statului a mai domolit tonul agresiv cu cateva anecdote.

Traian Basescu pune la zid arestarile preventive: Sunt excese, abuzuri care incalca normele drepturilor omului. Livia Stanciu spune ca iCCJ e partenerul DNA. Ce sanse mai au oamenii aia atunci? (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit, invitat la emisiunea X-press difuzata de B1Tv, despre spectacolul catuselor pe care DNA l-a oferit in ultimele luni publicului. Basescu afirma ca.

Traian Basescu: Tentatia liderilor justitiei este sa nu miste nimeni in front, au devenit un soi de dumnezei ai natiunii care se ocupa mai mult cu a inabusi orice forma de dezbatere

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat joi seara, intr-o interventie telefonica in emisiunea Ultimul cuvant difuzata de B1 TV, ca ar vrea, dupa ce si-a terminat mandatul, sa poata vorbi despre justitia din tara noastra, pentru ca sunt destule lucruri care sunt departe de a fi ce trebuie, iar acest lucru sa genereze dezbatere publica. Dar tentatia liderilor justitiei, fie ca vorbim de Inalta Curte de Casatie, de Parchetul General, de DNA, este sa nu miste nimeni in front, nimeni nu are voie sa vobeasca. Ei au devenit un soi de dumnezei ai natiunii, care dau lectii la toti si se ocupa mai mult cu a inabusi orice forma de dezbatere la nivel politic despre justitie, a spus Basescu.

E bine sa fie achitari? Procentul de 10% este mic sau mare? Cateva lamuriri pentru Traian Basescu

Fostul presedinte, Traian Basescu, a criticat, luni seara, la B1 TV, procentul cam mare de achitari de 10% raportat de procurori la ultimul bilant al DNA, insa un studiu al Bancii Mondiale si specialistii in drept critica tocmai rata mare de condamnari in raport cu media UE si procentul suspect de mic de achitari. Un studiu realizat de Banca Mondiala pune in discutie rata de condamnare extrem de mare din partea procurorilor intre 90 - 95 procente) raportata in Romania si considera ca aceasta este rareori egalata in alte parti ale lumii. De ce este insa bine sa fie achitari si de ce ar fi util, pentru sanatatea sistemului juridiciar, ca acest procent sa fie chiar mai mare?.

Traian Basescu, despre eliminarea imunitatii alesilor propusa de Kovesi: Sunt de acord partial. Liderii justitiei se cred un fel de dumnezei ai natiunii. Spectacolul justitiei, pagubos

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, joi seara, in cadrul unei interventii telefonice la emisiunea Ultimul Cuvant, difuzata de B1Tv, ca este de acord, partial, cu afirmatia sefei DNA potrivit.

Traian Basescu, despre eliminarea imunitatii alesilor propusa de Kovesi: Sunt de acord partial. Liderii justitiei se cred un fel de dumnezei ai natiunii. Spectacolul justitiei, pagubos (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, joi seara, in cadrul unei interventii telefonice la emisiunea Ultimul Cuvant, difuzata de B1Tv, ca este de acord, partial, cu afirmatia sefei DNA potrivit.

Macovei, despre discursul anti-Justitie a lui Traian Basescu: S-a descalificat si se scoate singur din politica

Europarlamentarul Monica Macovei, fost ministru al Justitiei numita de Traian Basescu, crede ca fostul presedinte s-a descalificat dupa declaratiile pe care le-a facut cu privire la Laura Codruta Kovesi, sefa DNA, si Livia Stanciu, presedintele iCCJ, despre care a spus ca ii este sila sa le sune.

Traian Basescu si-a insusit discursul PSD anti-Justitie

Fostul presedinte a lansat un atac dur la adresa procurorilor, s-a aratat total impotriva arestarilor preventive si a bagatelizat activitatea Laurei Codruta Kovesi din fruntea DNA. Discursul etalat de Traian Basescu este o copie neasteptata a mesajului anti-Justitie cu care ne-a obisnuit PSD.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2406 seconds )