Libnet.ro
UNICEF

18:30

Macovei, despre discursul anti-Justitie a lui Traian Basescu: S-a descalificat si se scoate singur din politica

Adevărul Adevărul,
Macovei, despre discursul anti-Justitie a lui Traian Basescu: S-a descalificat si se scoate singur din politica

Europarlamentarul Monica Macovei, fost ministru al Justitiei numita de Traian Basescu, crede ca fostul presedinte s-a descalificat dupa declaratiile pe care le-a facut cu privire la Laura Codruta Kovesi, sefa DNA, si Livia Stanciu, presedintele iCCJ, despre care a spus ca ii este sila sa le sune. continuă pe Adevărul

Traian Basescu si-a insusit discursul PSD anti-Justitie

Fostul presedinte a lansat un atac dur la adresa procurorilor, s-a aratat total impotriva arestarilor preventive si a bagatelizat activitatea Laurei Codruta Kovesi din fruntea DNA. Discursul etalat de Traian Basescu este o copie neasteptata a mesajului anti-Justitie cu care ne-a obisnuit PSD.

Traian Basescu: E o presiune sa ies din politica. Iohannis, Ponta, Macovei, toti au interese sa plec (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit despre oamenii care l-au huiduit la intrarea in cladirea postului B1Tv, afirmand ca sunt oamenii lui Voiculescu. Invitat la emisiunea X-press, Traian Basescu.

Monica Macovei, despre ultima aparitie a lui Basescu: Dezamagitoare. S-a descalificat si se scoate singur din politica

Monica Macovei a vorbit miercuri seara, invitata la emisiunea X-press difuzata de B1Tv, despre interviul acordat de fostul presedinte Traian Basescu postului B1Tv. Macovei afirma ca a fost o aparitie.

Traian Basescu despre Florian Coldea, Codruta Kovesi si Livia Stanciu: Din sila nu ii sun. Ei sunt artizanii acestui mod ravasit de a face justitie

Traian Basescu a declarat luni seara, la B1 Tv, in legatura cu arestarile preventive din ultima perioada, ca justitia trebuie sa aplice legea si nu abuzul. In timpul mandatului meu au fost condamnati 9-10 ministri, unul nu a fost arestat preventiv - n. red. De ce trebuie arestat?. Basescu a subliniat ca nu face referire la cazul Elenei Udrea. Intrebat de moderatorul emisiunii de ce nu i-a sunat pe Florina Coldea, pe Codruta Kovesi si pe Livia Stanciu - cele din urma numite de el in functie, fostul sef al statului a raspuns ca: Din sila nu ii sun. Ei sunt artizanii acestui mod ravasit de a face justitie.

Presedinta Inaltei Curti despre declaratiile lui Traian Basescu: Este regretabil ca un fost sef de stat s-a exprimat astfel

Este regretabil ca un fost sef de stat s-a exprimat in astfel de termeni a spus marti dimineata Livia Stanciu, presedinta Inaltei Curti de Casatie si Justitie, despre declaratiile date de Traian Basescu luni seara privind un mod ravasit de a face justitie. Aceste atacuri nu fac decat sa ne faca sa pierdem credibilitate ca tara, a acuzat Stanciu.

FOTO. Traian Basescu, pe Facebook: Voi continua sa ma exprim legat de justitie. Nu ma opresc aici, cu toate strigatele nemultumitilor

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a postat, joi, un nou mesaj pe contul sau de Facebook referitor la aspectele pe care le-a sesizat si despre care a vorbit cu precadere mai ales in ultimele doua saptamani. Criticat vehement de analisti, politicieni si diverse personaje din societatea civila, Traian Basescu a scris ca a investit prea mult si ca a platit prea scump individual si politic in cei zece ani, pentru ca astazi sa tac cand este vorba de justitie.

Traian Basescu, despre magistratii santajabili din Justitie

Traian Basescu a precizat, luni, in cadrul unei emisiuni televizate, de la B1 Tv, ca una din problemele legate de justita din Romania are in vedere ofiterii acoperiti printre magistrati, care pot fi santajati.

Traian Basescu: Tentatia liderilor justitiei este sa nu miste nimeni in front, au devenit un soi de dumnezei ai natiunii care se ocupa mai mult cu a inabusi orice forma de dezbatere

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat joi seara, intr-o interventie telefonica in emisiunea Ultimul cuvant difuzata de B1 TV, ca ar vrea, dupa ce si-a terminat mandatul, sa poata vorbi despre justitia din tara noastra, pentru ca sunt destule lucruri care sunt departe de a fi ce trebuie, iar acest lucru sa genereze dezbatere publica. Dar tentatia liderilor justitiei, fie ca vorbim de Inalta Curte de Casatie, de Parchetul General, de DNA, este sa nu miste nimeni in front, nimeni nu are voie sa vobeasca. Ei au devenit un soi de dumnezei ai natiunii, care dau lectii la toti si se ocupa mai mult cu a inabusi orice forma de dezbatere la nivel politic despre justitie, a spus Basescu.

Declaratiile fostului presedinte Traian Basescu despre Codruta Kovesi si Livia Stanciu, verificate de CSM

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) a sesizat, marti, Inspectia Judiciara cu privire la declaratiile fostului presedinte Traian Basescu care spunea ca nu ii suna pe Florian Coldea, pe Laura Codruta Kovesi si pe Livia Stanciu din sila, pentru ca sunt artizanii acestui mod ravasit de a face justitie. De asemenea, CSM a decis sa sesizeze Inspectia Judiciara si cu privire la un mesaj postat pe Facebook de Elena Udrea.

Traian Basescu, invitatul lui Sabin Orcan la emisiunea X-press. Interviu exploziv despre lacunele sistemului judiciar - Emisiune completa (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a fost invitat, luni, in emisiunea X-press difuzata de B1Tv, unde a vorbit cu jurnalistii Sabin Orcan si Ion Cristoiu despre justitie, politica externa, problemele pe care.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2601 seconds )