Libnet.ro
UNICEF

17:00

Catalin Cretu, Visa Europe: IMM-urile utilizeaza numerar pentru circa 80% din platile firmei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Catalin Cretu, Visa Europe: IMM-urile utilizeaza numerar pentru circa 80% din platile firmei

Companiile mici si mijlocii utilizeaza numerar pentru aproape 80% din platile firmei si doar 8% utilizeaza carduri, potrivit unui studiu realizat de Visa Romania, din care reiese ca peste 50% dintre IMM-uri au dificultati de gestionare a fluxului de. continuă pe Wall-Street Ro

IMM-urile utilizeaza numerar pentru 80% din platile firmei

Intreprinderile mici si mijlocii utilizeaza numerar pentru circa 80% din platile firmei, in timp ce doar 8% utilizeaza carduri, se arata intr-un studiu realizat de Visa Romania, din care reiese ca peste 50% dintre IMM-uri au dificultati de gestionare a fluxului de numerar.

Statul colecteaza doar 2% TVA in industria hoteliera si 19% la restaurante. O masura Visa Europe ar putea elimina evaziunea

Visa Europe propune reducerea cotelor de TVA la plata cu cardul in cazul sectoarelor de activitate unde decalajul de colectare a taxei pe valoarea adaugata este semnificativ mai ridicat decat media nationala, cum ar fi domeniul hotelier, unde statul.

IMM-urile vor avea in scurt timp certificatele de datorii de la ANAF in format digital

Firmele mici si mijlocii vor putea obtine in scurt timp certificate de datorii de la bugetul de stat sau bugetul local si alte inscrisuri pentru IMM-uri in format digital, Guvernul adoptand miercuri o Ordonanta de Urgenta in acest sens, a declarat Florin Jianu, ministrul de resort.

BERD este dispusa sa investeasca direct in IMM-urile romanesti

BERD implementeaza in Romania programul Local enterprise facility in cadrul caruia este dispusa sa investeasca aproximativ trei-patru milioane de euro sub forma de capital in intreprinderi mici si mijlocii sau sa acorde IMM-urilor imprumuturi in cuantum de cinci-sase milioane de euro .

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,195 seconds )