Libnet.ro
UNICEF

17:30

IMM-urile vor avea in scurt timp certificatele de datorii de la ANAF in format digital

România Liberă România Liberă,
IMM-urile vor avea in scurt timp certificatele de datorii de la ANAF in format digital

Firmele mici si mijlocii vor putea obtine in scurt timp certificate de datorii de la bugetul de stat sau bugetul local si alte inscrisuri pentru IMM-uri in format digital, Guvernul adoptand miercuri o Ordonanta de Urgenta in acest sens, a declarat Florin Jianu, ministrul de resort. continuă pe România Liberă

IMM-urile utilizeaza numerar pentru 80% din platile firmei

Intreprinderile mici si mijlocii utilizeaza numerar pentru circa 80% din platile firmei, in timp ce doar 8% utilizeaza carduri, se arata intr-un studiu realizat de Visa Romania, din care reiese ca peste 50% dintre IMM-uri au dificultati de gestionare a fluxului de numerar.

BERD este dispusa sa investeasca direct in IMM-urile romanesti

BERD implementeaza in Romania programul Local enterprise facility in cadrul caruia este dispusa sa investeasca aproximativ trei-patru milioane de euro sub forma de capital in intreprinderi mici si mijlocii sau sa acorde IMM-urilor imprumuturi in cuantum de cinci-sase milioane de euro .

Mircea Basescu afla daca va fi ARESTAT. Decizia Tribunalului Bucuresti, in scurt timp, la Antena3

Mircea Basescu a ajuns in urma cu putin timp la Tribunalul Bucuresti, unde magistratii vor decide daca il aresteaza sau nu pentru 30 de zile, asa cum cer procurorii. Sedinta de judecata, care va incepe in.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2195 seconds )