Libnet.ro
UNICEF

15:00

Catalin Predoiu: USD este o lovitura aplicata PNL-ului de catre PSD

B1 B1,
Catalin Predoiu: USD este o lovitura aplicata PNL-ului de catre PSD

USD este o lovitura aplicata de catre PSD PNL, care arata cat de mult au inselat cele doua partide si liderii lor, Ponta si Antonescu, poporul roman, a declarat, miercuri, la Buzau,. continuă pe B1

Basescu: USL nu se rupe, dar USD e o lovitura pentru PNL.

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, la B1Tv, ca USD este o lovitura pentru PNL, dar USL nu se va rupe, el mentionand, pe de alta parte, ca daca nu va trece Constitutia, atunci se va negocia un schimb: PNL va prelua functia de premier, iar PSD va avea candidatul la Presedintie. Este clar lovitura data PNL. Oricat de politicosi ar fi ei intre ei, ca nu are nimic, este clar ca s-a format in interiorul USL un bloc format din trei: Voiculescu, Ponta si Gabi Oprea, iar PNL este invitat .

Catalin Predoiu, responsabil de PDL Buzau, dupa demisia lui Cezar Preda

Prim-vicepresedintele PDL, Catalin Predoiu, si senatorul de Constanta Gigi Chiru au fost desemnati responsabili de organizatia judeteana a PDL Buzau, dupa ce saptamana trecuta deputatul Cezar Preda si-a dat demisia din toate functiile detinute in partid. Este foarte probabil ca la Biroul Permanent Judetean, de miercuri, Catalin Predoiu sa fie ales presedinte interimar al formatiunii.

Antonescu: Asocierea USD este normala.

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat ca asocierea partidelor PSD, UNPR si PC este normala, in vederea viitoarelor alegeri europarlamentare. Nu a fost o surpriza asocierea PSD, UNPR si PC n. r. ) pentru ca stiam de intentia, anuntata si public de cele trei partide, de a merge pe o lista comuna la alegerile europarlamentare, iar asocierea este normala. Nu ne deranjeaza absolut deloc ca cei trei colegi se grupeaza sub sigla USD, a declarat Crin Antonescu. Liderul PSD, premierul Victor Ponta .

Catalin Predoiu dezminte informatia potrivit caruia va prelua interimatul la PDL Buzau

Catalin Predoiu a anuntat, miercuri, ca nu va prelua interimatul la conducerea PDLBuzau, filiala ramasa fara presedinte dupa demisia deputatului Cezar Preda. Nu voi fi eu cel care va prelua conducerea.

Organizatia judeteana PDL Buzau va fi preluata de Catalin Predoiu si Gigi Chiru

Organizatia judeteana PDL Buzau va fi condusa de prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu si senatorul Gigi Chiru, dupa ce filiala a ramas fara conducere dupa demisia deputatului Cezar Preda. Conducerea.

Traian Basescu: USD e o lovitura pentru PNL, dar USL nu se rupe. Ponta, o gaza pentru jegul moral Voiculescu

Presedintele TraianBasescu a declarat, marti seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii, realizata de Robert Turcescu si difuzata de B1 TV, ca infiintarea Uniunii Social Democrate USD) a.

Traian Basescu: USD e o lovitura pentru PNL, dar USL nu se rupe. Ponta, o gaza pentru jegul moral Voiculescu (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a declarat, marti seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii, realizata de Robert Turcescu si difuzata de B1 TV, ca infiintarea Uniunii Social Democrate USD) a.

Victor Ponta: USD este parte a USL, numai ca suntem doar trei din cele patru partide

Victor Ponta a declarat, luni, ca Uniunea Social-Democrata USD), care reprezinta alianta electorala dintre PSD, UNPR si PC in perspectiva alegerilor europarlamentare, este parte a USL, relateaza Mediafax. USD e.

As minti sa spun ca USD este doar pentru europarlamentare

Premierul Victor Ponta a declarat, astazi, la un post de televziune, ca Uniunea Social Democrata USD), constituita astazi de PSD, UNPR si PC, nu este doar o alianta pentru alegerile europarlamentare, ci vizeaza o colaborare pe termen lung.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )