Libnet.ro
UNICEF

09:00

Catastrofa zborului MH17 FACE VICTIME iN CONTINUARE

Antena3 Antena3,
Catastrofa zborului MH17 FACE VICTIME iN CONTINUARE

Catastrofa MH17 a facut o victima in plus, un olandez in varsta de 93 de ani murind de durerea de nedescris pe care i-a provocat-o pierderea unicei sale fiice, a ginerelui si celor doi nepoti, a anuntat. continuă pe Antena3

Ramasite umane in estul Ucrainei, la noua zile de la doborarea zborului MH17 (VIDEO)

Ramasite umane se afla in continuare, in locul in care zborul MH17 s-a prabusit, la noua zile de la tragedie, a afirmat, sambata, premierul australian Tony Abbott, citat de AFP. Potrivit dovezilor.

Separatistii prorusi au predat un VAGON cu bunuri personale ale victimelor zborului MH17

Un vagon cu bunuri personale ale victimelor zborului MH17 a fost predat autoritatilor olandeze, a anuntat duminica un lider ai insurgentilor separatisti prorusi din estul Ucrainei, relateaza AFP, conform.

Tragedia zborului MH17: doi australieni au vizitat locul ]n care a murit fiica lor

Un cuplu australian, a carei unica fiica era pasagera a zborului MH17, a vizitat sambata locul unde s-a prabusit avionul malaysian, intr-o zona aflata sub controlul separatistilor prorusi, in estul Ucrainei.

Rusia sustine ca SUA nu detin dovezi privind implicarea separatistilor in prabusirea zborului MH17

Statele Unite nu au prezentat nicio dovada privind implicarea separatistilor in prabusirea zborului MH17 in estul Ucrainei, a acuzat, joi, adjunctul ministrului rus al Apararii, Anatoli Antonov, informeaza AFP,.

Anchetatorii olandezi spun ca nu exista dovezi de alterare a cutiilor negre apartinand zborului MH17

Anchetatorii olandezi care examineaza cutiile negre ale zborului MH17 spune ca nu au gasit nicio dovada de alterare a dispozitivului care inregistreaza conversatiile purtate in cabina pilotilor, scrie AFP.

Ucraina: Tituri de artilerie, trase in apropiere de locul prabusirii zborului MH17

Tiruri de artilerie se auzeau duminica la aproximativ un kilometru de locul unde s-a prabusit avionul malaysian care efectua zborul MH17, in estul Ucrainei, intr-o zona aflata sub controlul separatistilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )