Libnet.ro
UNICEF

16:00

Caz incredibil la Spitalul de Copii din Brasov. Un baiat a fost operat la piciorul sanatos

Antena3 Antena3,
Caz incredibil la Spitalul de Copii din Brasov. Un baiat a fost operat la piciorul sanatos

Un baietel de sapte ani a fost operat la piciorul sanatos. Medicul trebuia sa-i scoata tijele din piciorul stang, la care Mihai suferise o fractura. , numai ca doctorul l-a taiat la piciorul drept. in iunie. continuă pe Antena3

Ancheta la Spitalul de Copii din Brasov dupa ce un medic a operat un copil la piciorul sanatos

O familie din Fagaras a facut plangere la Colegiul Medicilor dupa ce fiul sau a suferit doua interventii chirurgicale in loc de una singura.

Evocasa Viva din Brasov - cel mai bine vandut cartier Adama, in 2013

Dezvoltatorul imobiliar Adama, detinut integral de Immofinanz Group, a vandut anul trecut 40 de locuinte in proiectul rezidential Evocasa Viva din cartierul Noua din Brasov.

Faze Tari: Caz incredibil: Alexandru Teodorescu si Radu Sovaiala rateaza Jocurile Olimpice pentru ca li s-a stricat sania; Imagini socante dintr-un bar din Cluj! Si-a scalpat rivalii cu sabia; Ce se intampla cand teroristii folosesc bombe adevarate in ti

Sunt tripleti, dar s-au nascut la cinci ani diferenta. Vezi cum a fost posibil asa ceva! Nicola Brightey si sotul ei, Kevin, au apelat la o clinica de fertilitate. Salvat de la moarte de sarutul unei necunoscute. O tanara de 19 ani a salvat un adolescent de la moarte sarutandu-l. Tanara s-a apropiat de baiatul care era pe un pod.

Dragnea: Demisiile din Guvern au fost doar anuntate, nu si oficializate

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, astazi, ca demisiile din Guvern au fost doar anuntate, nu si operationalizate sau oficializate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )