Libnet.ro
UNICEF

14:01

Ancheta la Spitalul de Copii din Brasov dupa ce un medic a operat un copil la piciorul sanatos

Adevărul Adevărul,
Ancheta la Spitalul de Copii din Brasov dupa ce un medic a operat un copil la piciorul sanatos

O familie din Fagaras a facut plangere la Colegiul Medicilor dupa ce fiul sau a suferit doua interventii chirurgicale in loc de una singura. continuă pe Adevărul

Caz incredibil la Spitalul de Copii din Brasov. Un baiat a fost operat la piciorul sanatos

Un baietel de sapte ani a fost operat la piciorul sanatos. Medicul trebuia sa-i scoata tijele din piciorul stang, la care Mihai suferise o fractura. , numai ca doctorul l-a taiat la piciorul drept. in iunie.

Ancheta la un spital din Craiova, dupa ce un bebelus a murit dupa externare.

Politia Gorj a deschis o ancheta in cazul unei fetite de trei saptamani care a murit a doua zi de la externarea din Spitalul Judetean din Craiova, unde a fost tratata pentru probleme la plamani, relateaza Mediafax. Citeste si: Medic anchetat, dupa ce a operat un copil la piciorul sanatos Tatal fetitei de trei saptamani, Ion Stoicoiu, din localitatea gorjeana Prigoria, a declarat, miercuri, ca aceasta avea probleme la plamani si a mers cu ea la Spitalul de Urgenta din Targu Carbunesti, de .

Evocasa Viva din Brasov - cel mai bine vandut cartier Adama, in 2013

Dezvoltatorul imobiliar Adama, detinut integral de Immofinanz Group, a vandut anul trecut 40 de locuinte in proiectul rezidential Evocasa Viva din cartierul Noua din Brasov.

Google a devenit a doua capitalizare bursiera din lume, dupa Apple

Gigantul internetului Google a depasit grupul petrolier ExxonMobil si a devenit a doua capitalizare bursiera din lume, dupa Apple, scrie AFP.

Imagini greu de privit. I se spune Jack Spintecatorul din Cluj, dupa ce a SCALPAT un barbat cu sabia, intr-un bar

Imagini incredibile la Cluj-Napoca. Doi barbati au fost taiati cu sabia de un tanar dupa o bataie ca-n filme dintr-un bar din oras. Unul dintre cei atacati a fost scalpat efectiv in urma.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )