Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ancheta la un spital din Craiova, dupa ce un bebelus a murit dupa externare.

România Liberă România Liberă,
Ancheta la un spital din Craiova, dupa ce un bebelus a murit dupa externare.

Politia Gorj a deschis o ancheta in cazul unei fetite de trei saptamani care a murit a doua zi de la externarea din Spitalul Judetean din Craiova, unde a fost tratata pentru probleme la plamani, relateaza Mediafax. Citeste si: Medic anchetat, dupa ce a operat un copil la piciorul sanatos Tatal fetitei de trei saptamani, Ion Stoicoiu, din localitatea gorjeana Prigoria, a declarat, miercuri, ca aceasta avea probleme la plamani si a mers cu ea la Spitalul de Urgenta din Targu Carbunesti, de . continuă pe România Liberă

O batrana din Craiova s-a trezit cu 1.400 de lei la intretinere, pe o luna.

O femeie de 84 de ani din Craiova, care locuieste singura, are de platit la intretinere 1. 400 de lei, pe o singura luna de iarna, relateaza B1. ro. Administratorul i-a incarcat factura si cu 85% din costul energiei termice facturata pentru spatiile comune de pe scara blocului, dupa ce ceilalti locatari din bloc s-au debransat de la sistemul centralizat de incalzire. Va spun, eu am pensia 700 de lei. N-as putea sa traiesc nici sa mananc cu acesti bani. M-am speriat, am zis dar chiar atatia .

Medicii unui spital din SUA, catre 18 pacienti: Este posibil sa fi fost expusi unei boli incurabile

Medicii si oficialii unui spital din North Carolina, in Statele Unite, au anuntat 18 pacienti de la sectia de neurochirugie ca este posibil sa fi fost expusi bolii Creutzfeldt-Jakob CJD), o afectiune.

Google a devenit a doua capitalizare bursiera din lume, dupa Apple

Gigantul internetului Google a depasit grupul petrolier ExxonMobil si a devenit a doua capitalizare bursiera din lume, dupa Apple, scrie AFP.

O fetita de trei saptamani a decedat la o zi de la externarea din Spitalul Judetean din Craiova. Politia ancheteaza moartea suspecta

Fetita in varsta de trei saptamani a fost tratata la Spitalul Judetean din Craiova pentru probleme la plamani. Micuta a murit la o zi de la externarea din untiatea spitaliceasca din Banie.

Grefiera din Craiova, incompatibila.

O grefiera din cadrul Curtii de Apel Craiova este incompatibila, a anuntat Agentia Nationala de Integritate ANI), intr-un comunicat. Grefiera Ana Golasu este incompatibila, intrucat , detine, simultan, si functia de Presedinte al Asociatiei de Proprietari Bloc ANLR 2008, cu sediul in Craiova, din 30 martie 2013. Citeste si: Opt alesi locali, in incompatibilitate Persoana [] fata de care s-a constatat [] starea de incompatibilitate este decazuta din dreptul de a mai exercita .

Trei oameni au ajuns in spital din cauza unei sicane in trafic. Incidentul a degenerat rapid, iar agresorii au atacat cu bate si cutite

O sicana in trafic a degenerat intr-o bataie generala, intr-un bar din judetul Constanta. Mai multi tineri au intrat cu bate si cutite in local, in cautarea unui barbat care, spun ei, le-ar fi stropit.

Imagini greu de privit. I se spune Jack Spintecatorul din Cluj, dupa ce a SCALPAT un barbat cu sabia, intr-un bar

Imagini incredibile la Cluj-Napoca. Doi barbati au fost taiati cu sabia de un tanar dupa o bataie ca-n filme dintr-un bar din oras. Unul dintre cei atacati a fost scalpat efectiv in urma.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2199 seconds )