Libnet.ro
UNICEF

01:05

O batrana din Craiova s-a trezit cu 1.400 de lei la intretinere, pe o luna.

România Liberă România Liberă,
O batrana din Craiova s-a trezit cu 1.400 de lei la intretinere, pe o luna.

O femeie de 84 de ani din Craiova, care locuieste singura, are de platit la intretinere 1. 400 de lei, pe o singura luna de iarna, relateaza B1. ro. Administratorul i-a incarcat factura si cu 85% din costul energiei termice facturata pentru spatiile comune de pe scara blocului, dupa ce ceilalti locatari din bloc s-au debransat de la sistemul centralizat de incalzire. Va spun, eu am pensia 700 de lei. N-as putea sa traiesc nici sa mananc cu acesti bani. M-am speriat, am zis dar chiar atatia . continuă pe România Liberă

Ancheta la un spital din Craiova, dupa ce un bebelus a murit dupa externare.

Politia Gorj a deschis o ancheta in cazul unei fetite de trei saptamani care a murit a doua zi de la externarea din Spitalul Judetean din Craiova, unde a fost tratata pentru probleme la plamani, relateaza Mediafax. Citeste si: Medic anchetat, dupa ce a operat un copil la piciorul sanatos Tatal fetitei de trei saptamani, Ion Stoicoiu, din localitatea gorjeana Prigoria, a declarat, miercuri, ca aceasta avea probleme la plamani si a mers cu ea la Spitalul de Urgenta din Targu Carbunesti, de .

Grefiera din Craiova, incompatibila.

O grefiera din cadrul Curtii de Apel Craiova este incompatibila, a anuntat Agentia Nationala de Integritate ANI), intr-un comunicat. Grefiera Ana Golasu este incompatibila, intrucat , detine, simultan, si functia de Presedinte al Asociatiei de Proprietari Bloc ANLR 2008, cu sediul in Craiova, din 30 martie 2013. Citeste si: Opt alesi locali, in incompatibilitate Persoana [] fata de care s-a constatat [] starea de incompatibilitate este decazuta din dreptul de a mai exercita .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )