Libnet.ro
UNICEF

01:05

Medicii unui spital din SUA, catre 18 pacienti: Este posibil sa fi fost expusi unei boli incurabile

Antena3 Antena3,
Medicii unui spital din SUA, catre 18 pacienti: Este posibil sa fi fost expusi unei boli incurabile

Medicii si oficialii unui spital din North Carolina, in Statele Unite, au anuntat 18 pacienti de la sectia de neurochirugie ca este posibil sa fi fost expusi bolii Creutzfeldt-Jakob CJD), o afectiune. continuă pe Antena3

Trei oameni au ajuns in spital din cauza unei sicane in trafic. Incidentul a degenerat rapid, iar agresorii au atacat cu bate si cutite

O sicana in trafic a degenerat intr-o bataie generala, intr-un bar din judetul Constanta. Mai multi tineri au intrat cu bate si cutite in local, in cautarea unui barbat care, spun ei, le-ar fi stropit.

Evolutia pietei muncii din SUA aduce avans la bursele internationale

Bursele din Europa s-au inscris pe un curs ascendent vineri, dupa ce ArcelorMittal a raportat castiguri peste asteptari pentru ultimul trimestru din 2013, iar SUA au anuntat scaderea neasteptata a ratei somajului in ianuarie.

Romanul din SUA care si-a omorat cu sange rece sotia si fiul, in fata justitiei americane

Camil Matase, romanul extradat in SUA, unde este acuzat ca si-a omorat cu sange rece sotia si fiul, s-a prezentat deja in fata Curtii din Houston. El va mai fi insa audiat inca o data.

Un barbat cautat de autoritatile din SUA pentru frauda cu carti de credit a fost prins in judetul Dolj

Un barbat din Craiova, cautat de autoritatile americane pentru frauda cu carti de credit si furt de identitate, a fost prins de politisti in judetul Dolj, urmand ca procurorii sa ceara instantei punerea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )