Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un barbat cautat de autoritatile din SUA pentru frauda cu carti de credit a fost prins in judetul Dolj

Antena3 Antena3,
Un barbat cautat de autoritatile din SUA pentru frauda cu carti de credit a fost prins in judetul Dolj

Un barbat din Craiova, cautat de autoritatile americane pentru frauda cu carti de credit si furt de identitate, a fost prins de politisti in judetul Dolj, urmand ca procurorii sa ceara instantei punerea. continuă pe Antena3

Autoritatile din Wisconsin au pus sub acuzare 2 americani pentru furtul unei viori Stradivarius

Doi barbati din statul american Wisconsin au fost pusi sub acuzare, vineri, pentru ca au furat o vioara Stradivarius estimata la 5 milioane de dolari, in luna ianuarie, de la un violonist al Orchestrei Simfonice.

Evolutia pietei muncii din SUA aduce avans la bursele internationale

Bursele din Europa s-au inscris pe un curs ascendent vineri, dupa ce ArcelorMittal a raportat castiguri peste asteptari pentru ultimul trimestru din 2013, iar SUA au anuntat scaderea neasteptata a ratei somajului in ianuarie.

Romanul din SUA care si-a omorat cu sange rece sotia si fiul, in fata justitiei americane

Camil Matase, romanul extradat in SUA, unde este acuzat ca si-a omorat cu sange rece sotia si fiul, s-a prezentat deja in fata Curtii din Houston. El va mai fi insa audiat inca o data.

Medicii unui spital din SUA, catre 18 pacienti: Este posibil sa fi fost expusi unei boli incurabile

Medicii si oficialii unui spital din North Carolina, in Statele Unite, au anuntat 18 pacienti de la sectia de neurochirugie ca este posibil sa fi fost expusi bolii Creutzfeldt-Jakob CJD), o afectiune.

Ucenicii, sustinuti din bugetul pentru somaj.

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Tulcea, initiaza o actiune de promovare si informare a angajatorilor, cu privire la avantajele oferite de legea privind ucenicia la locul de munca si de cea privind stimularea angajatorilor care incadreaza in munca persoane in baza unui contract de ucenicie la locul de munca. Potrivit institutiei, angajatorul care incheie un contract de ucenicie la locul de munca poate primi lunar, la cerere, din bugetul asigurarilor pentru somaj, pe perioada .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )