Libnet.ro
UNICEF

05:00

Caz SOCANT in Capitala: Doua fete AU FURAT haine de peste 30.000 de lei din mall-uri

B1 B1,
Caz SOCANT in Capitala: Doua fete AU FURAT haine de peste 30.000 de lei din mall-uri

Doua fete, in varsta de 16, respective 25 de ani, au furat haine de peste 30. 000 de lei din mall-urile din Bucuresti, acestea fiind retinute de politisti. Cele doua ar fi furat haine in perioada noiembrie. continuă pe B1

Caz SOCANT in Capitala: Cum au reusit doua fete SA FURE haine de peste 30.000 de lei din mall-uri

Doua fete, in varsta de 16, respective 25 de ani, au furat haine de peste 30. 000 de lei din mall-urile din Bucuresti, acestea fiind retinute de politisti. Cele doua ar fi furat haine in perioada noiembrie.

Doua tinere au furat haine de peste 30.000 de lei din mall-urile din Capitala. Au reusit sa plece neobservate de fiecare data

Doua tinere de 16, respectiv 25 de ani, au reusit sa fure haine in valoare de peste 30. 000 de lei din mall-urile din Capitala. Fetele au fost retinute de politisti miercuri in urma unor perchezitii la.

Caz socant in Arad. Un barbat a fost dat jos din tren si batut de controlor si doi calatori

Caz socant in Arad. Un barbat a fost dat jos din tren, n gara din Milova si a fost batut de controlor si alti doi calatori. Un videoclip arata cum barbatul a fost dat jos din trenul personal Arad-Simeria,.

Caz SOCANT in Roma: Un asistent medical punea ace de seringa pe scaunele autobuzelor pentru a infecta calatorii

Un asistent medical, in varsta de 58 de ani, punea ace de seringa in autobuzele din Roma, Italia, pentru a infecta calatorii. Barbatul lucreaza intr-un spital din capitala Italiei, iar acum este acuzat de.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )