Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cazanciuc, Pricopie si Voinea au trecut la PSD.

România Liberă România Liberă,
Cazanciuc, Pricopie si Voinea au trecut la PSD.

Ministrii Robert Cazanciuc, Remus Pricopie si Liviu Voinea s-au inscris, luni, in Partidul Social Democrat, informeaza Mediafax. Pana in prezent, cei trei nu faceau parte din niciun partid politic. Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, ca prin aderarea ministrilor tehnocrati Robert Cazanciuc, Liviu Voinea si Remus Pricopie la Partidul Social Democrat nu se schimba structura Guvernului. Sigur, e bine sa fii tehnocrat, dar la un moment dat inevitabil iti asumi avantajele si . continuă pe România Liberă

Surse: Cazanciuc, Pricopie si Voinea au trecut la PSD.

Ministrii Robert Cazanciuc, Remus Pricopie si Liviu Voinea s-au inscris, luni, in PSD, au declarat pentru Mediafax surse din partid. Conform surselor citate, cei trei au depus adeziunile chiar in sedinta BPN al PSD de luni, de la Palatul Parlamentului. Robert Cazanciuc este ministrul Justitiei, Remus Pricopie detine portofoliul Educatiei, iar Liviu Voinea este ministru delegat pentru Buget. Pana acum, cei trei nu faceau parte din niciun partid politic.

Ministrii Cazanciuc, Pricopie si Voinea au trecut la PSD.

Ministrii Robert Cazanciuc, Remus Pricopie si Liviu Voinea s-au inscris, luni, in Partidul Social Democrat, informeaza Mediafax. Pana in prezent, cei trei nu faceau parte din niciun partid politic. Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, ca prin aderarea ministrilor tehnocrati Robert Cazanciuc, Liviu Voinea si Remus Pricopie la Partidul Social Democrat nu se schimba structura Guvernului. Sigur, e bine sa fii tehnocrat, dar la un moment dat inevitabil iti asumi avantajele si .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )