Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cazul Basescu. O imbulzeala istorica (II)

Adevărul Adevărul,
Cazul Basescu. O imbulzeala istorica (II)

Mircea Basescu, fratele presedintelui Romaniei, se poarta ca un miel bland in toate imrejurarile, ati observat? Lumea este agitata, reporterii se calca in picioare, intreaga suflare romaneasca vrea sa afle daca a primit o spaga uriasa pentru a scapa un interlop din inchisoare si sta cu inima la gura sa vada: a facut trafic de influenta, sau nu?. continuă pe Adevărul

Iohannis despre cazul Basescu-Anghel: Apar acuzatii care pot duce in zona sigurantei nationale

Liderul interimar al PNL, Klaus Iohannis, prezent, joi, la Buzau, a declarat ca scandalul in care este implicat Mircea Basescu si in care apare implicit si numele sefului statului este o chestiune ce duce spre siguranta nationala, el adaugand ca toate cancelariile lumii sunt cu ochii pe Bucuresti.

Marian Capatina, intermediarul in cazul Basescu - Mondial, retinut de DNA

Marian Capatina, presupusul intermediar al banilor pe care Mircea Baseescu i-ar fi primit de la familia lui Bercea Mondial pentru a interveni in cazul condamnarii acestuia pentru tentativa de omor, a fost retinut joi seara de procurorii DNA.

Calin Popescu Tariceanu solicita SRI si SPP sa faca lumina in cazul Basescu - Bercea Mondialul

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, anunta ca va face demersuri pentru ca rapoartele SRI si SPP privind protectia sefului statului in cazul vizitelor la clanul Bercea sa ajunga la Comisile Parlamentare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )