Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cazul femeii transate si aruncate in raul Arges: Florin Minzararu si-a recunoscut fapta in fata procurorilor

Adevărul Adevărul,
Cazul femeii transate si aruncate in raul Arges: Florin Minzararu si-a recunoscut fapta in fata procurorilor

Principalul suspect in cazul femeii de 36 de ani, din Valea Mare, judetul Dambovita, descoperita transata in raul Arges, si-a recunoscut fapta in fata procurorilor de la Parchetul General. Florin Minzararu este recidivist si a mai fost inchis pentru viol. continuă pe Adevărul

Cazul femeii transate si aruncate in Raul Arges: Florin Minzararu si-a recunoscut fapta in fata procurorilor

Principalul suspect in cazul femeii de 36 de ani, din Valea Mare, judetul Dambovita, descoperite transate in Raul Arges, si-a recunsocut fapta in fata procurorilor de la Parchetul General. Florin Minzararu este recidivist si a mai sfost inchis pentru viol.

Cautarile continua in cazul femeii transate si aruncate in Arges: Politistii au descoperit o parte din corpul victimei

Sute de politisti si jandarmi cauta in continuare sa desfaca itele tot mai incurcate ale cazului femeii transate si aruncate in raul Arges. in urma cautarilor intense, anchetatorii au dat peste un.

Cazul femeii transate si aruncate in Arges: Pompierii au gasit inca un fragment din corpul acesteia

Pompierii au gasit, miercuri, in raul Arges inca un fragment din corpul femeii care a fost ucisa si transata, mai exact o mana. Oamenii legii scotocesc malul raului din zona localitatii Ionesti, din.

FOTO Cazul femeii transate, al carei cadavru a fost gasit in Arges: anchetatorii au gasit o mana pe albia raului

Anchetatorii din Dambovita au anuntat ca au gasit, miercuri, un nou fragment din trupul transat al femeii de 36 de ani, descoperite in urma cu cinci zile, de un cioban, transata. Fragmentul din trupul femeii a fost zarit de pompierii damboviteni intr-o zona cu apa mai mica, foarte aproape de locul unde a fost descoperit initial cadavrul.

Cazul femeii gasite transata in raul Arges. Anchetatorii cred ca ucigasul ar fi taiat-o in CASA lui

Politisti au prins un suspect si in cazul femeii gasita transata in raul Arges. Este vorba despre un barbat de 36 de ani cu antecedente penale, iesit din puscarie anul trecut unde a stat inchis pentru.

FOTO Anchetatorii au aflat un fragment din trupul femeii descoperita decapitata in Raul Arges

Politistii criminalisti care rascolesc de trei zile fara oprire albia Raului Arges in cautarea de indicii care sa duca la deslusirea misterului femeii gasite fara cap si fara membre au gasit, luni, un picioar care se pare ca ii apartine Iulianei Nedlea, in varsta de 36 de ani.

FOTO Anchetatorii au gasit un fragment din trupul femeii descoperite decapitata in Raul Arges

Politistii criminalisti care rascolesc de trei zile fara oprire albia Raului Arges in cautarea de indicii care sa duca la deslusirea misterului femeii gasite fara cap si fara membre au gasit, luni, un picior care se pare ca ii apartine Iulianei Nedlea, in varsta de 36 de ani.

Cazul femeii din Arges UCISE si TRANSATE: Politia a retinut un suspect.

Un barbat de 37 de ani din orasul argesean Topoloveni, eliberat anul trecut din penitenciar, unde a executat o pedeapsa cu inchisoarea pentru viol, a fost retinut, in noaptea de miercuri spre joi, ca principal suspect in cazul uciderii femeii al carei cadavru sectionat a fost gasit in raul Arges, informeaza Mediafax. Suspectul nu si-a recunoscut fapta si nu a vrut sa faca nicio declaratie, dar procurorul de caz este sigur ca se afla in fata ucigasului, pentru ca are probe impotriva lui, .

Barbat eliberat anul trecut din penitenciar, retinut ca suspect in cazul femeii ucise si ...

Un barbat de 37 de ani din orasul argesean Topoloveni, eliberat anul trecut din penitenciar, unde a executat o pedeapsa cu inchisoarea pentru viol, a fost retinut, in noaptea de miercuri spre joi, ca principal suspect in cazul uciderii femeii al carei cadavru sectionat a fost gasit in raul Arges, informeaza Mediafax. In curs de actualizare.

FOTO VIDEO A fost prins un suspect in cazul femeii de 36 de ani, gasita transata in raul Arges. Barbatul a mai facut inchisoare pentru viol

Dupa cinci zile de cautari neintrerupte de indicii si probe, politistii din Dambovita au dat de urma unui suspect care ar fi transat fara mila o femeie de 36 de ani si apoi ar fi aruncat resturile in Raul Arges.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )