Libnet.ro
UNICEF

16:00

Cazul femeii transate, al carui cadavru a fost gasit in Arges: paznicul unui liceu spune ca femeia ar fi urcat intr-un tir

Adevărul Adevărul,
Cazul femeii transate, al carui cadavru a fost gasit in Arges: paznicul unui liceu spune ca femeia ar fi urcat intr-un tir

Oamenii legii spun ca este o chestiune de zile pentru a se stabili exact cum a murit femeia de 36 de ani, din Valea Mare, judetul Dambovita, gasita transata, sambata, in Raul Arges. Un paznic de la Liceul Ion Mihalache, din Topoloveni, judetul Arges, a declarat anchetatorilor ca a vazut-o pe damboviteanca de 36 de ani, disparuta in noaptea de vineri spre sambata, urcandu-se intr-un tir. continuă pe Adevărul

FOTO Cazul femeii transate, al carei cadavru a fost gasit in Arges: anchetatorii au gasit o mana pe albia raului

Anchetatorii din Dambovita au anuntat ca au gasit, miercuri, un nou fragment din trupul transat al femeii de 36 de ani, descoperite in urma cu cinci zile, de un cioban, transata. Fragmentul din trupul femeii a fost zarit de pompierii damboviteni intr-o zona cu apa mai mica, foarte aproape de locul unde a fost descoperit initial cadavrul.

Cautarile continua in cazul femeii transate si aruncate in Arges: Politistii au descoperit o parte din corpul victimei

Sute de politisti si jandarmi cauta in continuare sa desfaca itele tot mai incurcate ale cazului femeii transate si aruncate in raul Arges. in urma cautarilor intense, anchetatorii au dat peste un.

Cazul femeii transate si aruncate in Arges: Pompierii au gasit inca un fragment din corpul acesteia

Pompierii au gasit, miercuri, in raul Arges inca un fragment din corpul femeii care a fost ucisa si transata, mai exact o mana. Oamenii legii scotocesc malul raului din zona localitatii Ionesti, din.

O femeie in varsta de 36 de ani, data disparuta, ar putea fi cea al carei cadavru a fost gasit in raul Arges

Anchetatorii incearca sa stabileasca daca o femeie de 36 de ani din localitatea damboviteana Valea Mare, data disparuta de catre familie, este cea al carei cadavru fara cap si fara membre a fost gasit in raul Arges.

Politia: Dupa doua zile de cautari, nu exista niciun indiciu in cazul femeii decapitate

Reprezentantii Politiei Arges spun ca dupa doua zile de cautari, la care participa peste 100 de politisti, jandarmi si pompieri militari, nu exista niciun indiciu in cazul femeii al carei cadavru.

Anchetatorii au o noua pista in cazul femeii gasita in raul Arges

Anchetatorii incearca sa stabileasca daca o femeie de 36 de ani din localitatea damboviteana Valea Mare, data disparuta de catre familie, este cea al carei cadavru fara cap si fara membre a fost gasit.

Politistii au demarat o ampla ancheta in cazul femeii gasite transate in Arges

O ancheta ampla a fost deschisa in cazul cadavrului gasit in raul Arges. Politistii din judetul Dambovita incearca sa dea de urma unei femei de 36 de ani din localitatea Valea Mare, disparuta de doua zile. Din.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )