Libnet.ro
UNICEF

18:30

Cazurile de violenta asupra copiilor din Republica Moldova sunt in descrestere. Adultii sesizeaza mai des autoritatile

Adevărul Adevărul,
Cazurile de violenta asupra copiilor din Republica Moldova sunt in descrestere. Adultii sesizeaza mai des autoritatile

In ultima perioada, autoritatile din Republica Moldova au inregistrat mai putine cazuri de violenta asupra copiilor. Potrivit angajatilor din domeniul educatiei, pe parcursul semestrului II al anului de studii 2014-2015, au fost semnalate 5987 de cazuri de violenta asupra copilului, cu 1256 de cazuri mai putine decat in semestrul I al anului scolar. continuă pe Adevărul

Stratfor: Instabilitatea din Republica Moldova ar putea fi o oportunitate pentru Romania

Instabilitatea politica si economica din Republica Moldova ar putea fi o oportunitate pentru Romania de a scoate aceasta tara din sfera de influenta a Rusiei pentru a aprofunda relatiile in cadrul sistemului Uniunii Europene, comenteaza agentia americana de analize Stratfor.

Stratfor: Instabilitatea din Republica Moldova ar putea fi o oportunitate pentru Romania

Instabilitatea politica si economica din Republica Moldova ar putea fi o oportunitate pentru Romania de a scoate aceasta tara din sfera de influenta a Rusiei, pentru a aprofunda relatiile in cadrul sistemului Uniunii Europene, potrivit agentiei americane de analize Stratfor.

Stratfor: Instabilitatea din Republica Moldova ar putea fi o oportunitate pentru Romania

Instabilitatea politica si economica din Republica Moldova ar putea permite Romaniei sa scoata aceasta tara din sfera de influenta a Rusiei, comenteaza agentia americana de analize Stratfor.

Oficialii UE, ingrijorati de situatia din Republica Moldova

Gradul de dezamagire fata de Republica Moldova este foarte inalt in randurile partenerilor externi ai republicii, iar principalul motiv este criza din sistemul bancar, puternic afectat de jaful unui miliard de .

Cele mai bune licee din Republica Moldova in 2015

Elevii lor iau cele mai multe premii la concursuri de invatamant republicane si internationale. Absolventii acestor scoli ajung la cele mai prestigioase institutii de invatamant din lume, ajung sa lucreze la companii de talie mondiala si devin personalitati in diferite domenii. Adevarul va prezinta cele mai bune licee din Republica Moldova in 2015.

Business report: Vacantele exotice incep sa prinda tot mai mult la romani; Stratfor: Instabilitatea din Republica Moldova ar putea fi o oportunitate pentru Romania; Cum incearca Twitter sa produca venituri

BCE anunta scaderea numarului de bancnote euro contrafacute. Banca Centrala Europeana BCE) a anuntat vineri ca in prima jumatate a. Masinile fara sofer de la Google, accidentate de soferii neatenti. Google testeaza masinile fara sofer pe strazile din SUA de sase ani. In tot.

Femeile din Republica Moldova traiesc cu circa zece ani mai mult decat barbatii

Durata medie a vietii in Republica Moldova in anul 2014 a constituit 71,5 ani, inclusiv la barbati - 67,5 ani si la femei - 75,4 ani, arata datele statistice.

in Republica Moldova se scumpeste si painea? Reactia ministrului Agriculturii

Surse din cadrul principalului combinat de paine din Republica Moldova, SA Franzeluta, au comunicat pentru noi. md ca economistii intreprinderii deja se ocupa de calcularea noilor preturi. Ministrul Agriculturii si Industriei Alimentare, Ion Sula, a reactionat imediat.

Analiza: Romania poate scoate Republica Moldova din sfera de influenta a Rusiei

Instabilitatea politica si economica din Republica Moldova ar putea fi o oportunitate pentru Romania de a scoate aceasta tara din sfera de influenta a Rusiei pentru a aprofunda relatiile in cadrul sistemului.

Romania si Republica Moldova: se poate imperechea pungasul schiop cu betiva cocosata?

Vasile Ernu, Petru Negura si Vitalie Sprinceana au deschis o discutie despre ideea unionista, Republica Moldova si Romania. incadrate ideologic la stanga, contributiile celor trei autori au aparut in bloc si merita a fi citite cu atentie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,238 seconds )