Libnet.ro
UNICEF

16:00

in Republica Moldova se scumpeste si painea? Reactia ministrului Agriculturii

Adevărul Adevărul,
in Republica Moldova se scumpeste si painea? Reactia ministrului Agriculturii

Surse din cadrul principalului combinat de paine din Republica Moldova, SA Franzeluta, au comunicat pentru noi. md ca economistii intreprinderii deja se ocupa de calcularea noilor preturi. Ministrul Agriculturii si Industriei Alimentare, Ion Sula, a reactionat imediat. continuă pe Adevărul

Femeile din Republica Moldova traiesc cu circa zece ani mai mult decat barbatii

Durata medie a vietii in Republica Moldova in anul 2014 a constituit 71,5 ani, inclusiv la barbati - 67,5 ani si la femei - 75,4 ani, arata datele statistice.

Cazurile de violenta asupra copiilor din Republica Moldova sunt in descrestere. Adultii sesizeaza mai des autoritatile

In ultima perioada, autoritatile din Republica Moldova au inregistrat mai putine cazuri de violenta asupra copiilor. Potrivit angajatilor din domeniul educatiei, pe parcursul semestrului II al anului de studii 2014-2015, au fost semnalate 5987 de cazuri de violenta asupra copilului, cu 1256 de cazuri mai putine decat in semestrul I al anului scolar.

Romania si Republica Moldova: se poate imperechea pungasul schiop cu betiva cocosata?

Vasile Ernu, Petru Negura si Vitalie Sprinceana au deschis o discutie despre ideea unionista, Republica Moldova si Romania. incadrate ideologic la stanga, contributiile celor trei autori au aparut in bloc si merita a fi citite cu atentie.

Cele mai bune licee din Republica Moldova in 2015

Elevii lor iau cele mai multe premii la concursuri de invatamant republicane si internationale. Absolventii acestor scoli ajung la cele mai prestigioase institutii de invatamant din lume, ajung sa lucreze la companii de talie mondiala si devin personalitati in diferite domenii. Adevarul va prezinta cele mai bune licee din Republica Moldova in 2015.

Republica Moldova ar putea exporta mai multe marfuri in Belarus

Presedintele Nicolae Timofti doreste ca relatiile dintre Republica Moldova si Belarus sa se apropie si mai mult. in vizita sa oficiala la Minsk, Timofti a declarat ca doreste ca tarile sa dezvolte dialogul bilateral si cooperarea in sfera comercial-economica, intre cercurile de afaceri, stiintifice si culturale.

Republica Moldova, tinta organizatiilor internationale specializate in fraude bancare: 9 interlopi de pe trei continente au venit la Chisinau pentru a spala peste trei miliarde de dolari

Republica Moldova a fost din nou tinta organizatiilor internationale specializate in fraude bancare. Noua interlopi au venit la Chisinau pentru a spala peste trei miliarde de dolari. Jurnalistii RISE Iurie.

Atleta Georgiana Anitei, campioana mondiala la juniori, la triplusalt. Romania si Republica Moldova, la coada clasamentului final

Atleta din Bacau, Georgiana Anitei, a reusit sa aduca singura medialie pentru Romania, la Campionatul Mondial de Atletism pentru juniori, desfasurat la Cali, Columbia, intre 13 si 19 iulie. Din delegatia Romaniei a facut parte si viceprimarul bacauan Radu Ababei, membru al Federatiei de Atletism. in urma rezultatelor, Romania si Republica Moldova s-au plasat la coada clasamentului final, pe locul 16, cu o singura medalie de aur.

Stratfor: Instabilitatea din Republica Moldova ar putea fi o oportunitate pentru Romania

Instabilitatea politica si economica din Republica Moldova ar putea fi o oportunitate pentru Romania de a scoate aceasta tara din sfera de influenta a Rusiei pentru a aprofunda relatiile in cadrul sistemului Uniunii Europene, comenteaza agentia americana de analize Stratfor.

Oficialii UE, ingrijorati de situatia din Republica Moldova

Gradul de dezamagire fata de Republica Moldova este foarte inalt in randurile partenerilor externi ai republicii, iar principalul motiv este criza din sistemul bancar, puternic afectat de jaful unui miliard de .

Stratfor: Instabilitatea din Republica Moldova ar putea fi o oportunitate pentru Romania

Instabilitatea politica si economica din Republica Moldova ar putea fi o oportunitate pentru Romania de a scoate aceasta tara din sfera de influenta a Rusiei, pentru a aprofunda relatiile in cadrul sistemului Uniunii Europene, potrivit agentiei americane de analize Stratfor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )