Libnet.ro
UNICEF

18:00

CComisia Europeana reactioneaza dupa atacul cibernetic asupra TV5: UE e dezarmata in fata hackerilor

B1 B1,
CComisia Europeana reactioneaza dupa atacul cibernetic asupra TV5: UE e dezarmata in fata hackerilor

Comisia Europeana a reactionat fata de atacul cibernetic asupra TV5, afirmand ca Uniunea Europeana este dezarmata in fata hackerilor si trebuie sa ia masuri de consolidare a retelelor. continuă pe B1

Comisia Europeana reactioneaza dupa atacul cibernetic asupra TV5: UE e dezarmata in fata hackerilor

Comisia Europeana a reactionat fata de atacul cibernetic asupra TV5, afirmand ca Uniunea Europeana este dezarmata in fata hackerilor si trebuie sa ia masuri de consolidare a retelelor.

Atacul ISIS asupra televiziunii TV5 a fost posibil din cauza angajatilor neglijenti

Noi dovezi aparute pe internet ne arata ca atacul cibernetic al celor de la ISIS impotriva TV5Mondea fost cauzat de neglijenta acestora. Securitatea nu ar trebui ignorata de catre nimeni, dar cand ajungi la un anumit nivel este necesar sa i se acorde o importanta sporita. Asa ar fi trebuit sa fie in cazul celor [] Atacul ISIS asupra televiziunii TV5 a fost posibil din cauza angajatilor neglijenti Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Doi suspecti arestati in Turcia dupa atacul asupra jucatorilor de la Fenerbahce

Politia turca a arestat doi suspecti banuiti ca sunt cei care au pus in scena atacul armat indreptata impotriva autocarului echipei Fenarbahce in noaptea de sambata spre duminica.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )