Libnet.ro
UNICEF

16:00

Comisia Europeana reactioneaza dupa atacul cibernetic asupra TV5: UE e dezarmata in fata hackerilor

B1 B1,
Comisia Europeana reactioneaza dupa atacul cibernetic asupra TV5: UE e dezarmata in fata hackerilor

Comisia Europeana a reactionat fata de atacul cibernetic asupra TV5, afirmand ca Uniunea Europeana este dezarmata in fata hackerilor si trebuie sa ia masuri de consolidare a retelelor. continuă pe B1

CComisia Europeana reactioneaza dupa atacul cibernetic asupra TV5: UE e dezarmata in fata hackerilor

Comisia Europeana a reactionat fata de atacul cibernetic asupra TV5, afirmand ca Uniunea Europeana este dezarmata in fata hackerilor si trebuie sa ia masuri de consolidare a retelelor.

Atacul ISIS asupra televiziunii TV5 a fost posibil din cauza angajatilor neglijenti

Noi dovezi aparute pe internet ne arata ca atacul cibernetic al celor de la ISIS impotriva TV5Mondea fost cauzat de neglijenta acestora. Securitatea nu ar trebui ignorata de catre nimeni, dar cand ajungi la un anumit nivel este necesar sa i se acorde o importanta sporita. Asa ar fi trebuit sa fie in cazul celor [] Atacul ISIS asupra televiziunii TV5 a fost posibil din cauza angajatilor neglijenti Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Comisia Europeana acorda Romaniei un ajutor de 8,5 mil. euro in urma inundatiilor din 2014

Comisia Europeana a acordat Romaniei ajutoare in valoare de 8,5 milioane de euro, in urma inundatiilor din 2014, cand au fost afectate infrastructurile de transport, apa, energie si comunicatii, precum si locuinte si ferme, potrivit unui comunicat CE.

Comisia Europeana, ingrijorata de reducerea TVA

Comisia Europeana CE) este preocupata de planul Guvernului de a reduce pragurile la TVA, masura care, potrivit Bruxelles-ului, are un efect fiscal sustantial negativ, a declarat, miercuri, vicepresedintele CE, Valdis Dombrovskis, in urma discutiei, de.

Comisia Europeana, preocupata de planul guvernului de a reduce TVA: Are efect fiscal substantial negativ

Comisia Europeana si-a exprimat ingrijorarea fata de planul guvernului Ponta de a reduce TVA la alimente la pragul de 9%. Vicepresedintele CE, Valdis Dombrovskis, a declarat miercuri, in urma discutiei, de la.

Comisia Europeana, PREOCUPATA de reducerea TVA din Romania: Va avea efect substantial negativ

Comisia Europeana CE) este preocupata de planul Guvernului de a reduce pragurile la TVA, masura care, potrivit Bruxelles-ului, are un efect fiscal sustantial negativ, a declarat, miercuri, vicepresedintele CE, Vald.

Ponta: Master Planul de Transport va fi avizat de Comisia Europeana la finalul acestei luni

Master Planul de Transport va fi avizat de Comisia Europeana la finalul acestei luni, a anuntat premierul Victor Ponta. Tot atunci se va anunta si castigatorul licitatiei care se va ocupa de constructia.

Comisia Europeana analizeaza ajutoarele acordate unor banci din zona euro

Comisia Europeana a inceput sa stranga dovezi cu privire la capitalul unor banci din patru state membre ale zonei euro, demers care ar putea sa se finalizeze cu o investigatie privind acordarea de ajutoare de stat ilegale.

Comisia Europeana, despre reducerea TVA: Nu respecta recomandarile Comisiei si va avea un impact negativ substantial asupra bugetului

Dupa schimbarile aduse de Guvern in Codul Fiscal, printre care si reducerea TVA-ul, Valdis Dombrovskis, vicepresedintele Comisiei Europene aflat in vizita la Bucuresti, avertizeaza ca masura nu respecta.

Doi suspecti arestati in Turcia dupa atacul asupra jucatorilor de la Fenerbahce

Politia turca a arestat doi suspecti banuiti ca sunt cei care au pus in scena atacul armat indreptata impotriva autocarului echipei Fenarbahce in noaptea de sambata spre duminica.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )