Libnet.ro
UNICEF

00:07

CCR constata conflict de natura constitutionala intre autoritati si obliga Senatul sa redacteze hotararea de respingere in cazul Sova

Antena3 Antena3,
CCR constata conflict de natura constitutionala intre autoritati si obliga Senatul sa redacteze hotararea de respingere in cazul Sova

00 - Presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a declarat ca hotararea pe care Senatul trebuie sa o adopte in privinta votului privindu-l pe Dan Sova, in urma deciziei cu privire la. continuă pe Antena3

Presedintele CCR, Augustin Zegrean, despre cazul Dan Sova: Daca exista conflict intre autoritati, se va da o dezlegare (VIDEO)

Presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a declarat miercuri, ca daca se va constata ca exista conflict juridic de natura constitutionala intre Ministerul Public si Parlament, in cazul lui Dan.

Refuzul Senatului de a redacta hotararea, conflict de natura constitutionala

Actualizare 16:09 Zegrean: Hotararea Senatului in cazul Sova va putea fi atacata la CCR Presedintele Curtii Constitutionale a Romaniei CCR), Augustin Zegrean, a declarat, astazi, ca hotararea pe care Senatul trebuie sa o adopte in cazul lui Dan Sova va putea fi atacata la CCR, scriu surse din presa.

CCR a decis: Senatul, obligat sa redacteze o hotarare in cazul Sova. Cum se poate redeschide subiectul arestarii

La cererea CSM si a presedintelui Klaus Iohannis, Curtea Constitutionala a admis astazi existenta unui conflict juridic de natura constitutionala intre Ministerul Public si Parlament dupa ce Senatul a considerat ca nu a existat o majoritate valida pentru incuviintarea cererii DNA de retinere si arestare a fostului ministru Dan Sova. Decizia judecatorilor nu are insa un impact direct asupra lui Dan Sova.

CCR admite sesizarea CSM in cazul lui Sova. Sesizarile inaintate de presedinte si PNL, respinse. Senatul este obligat sa publice hotararea privind cazul Sova in Monitorul Oficial (VIDEO)

Curtea Constitutionala a constatat, miercuri, ca exista un conflict juridic de natura constitutionala intre ICCJ si Senat, declansat de refuzul acestuia din urma de a redacta hotararea care atesta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )