Libnet.ro
UNICEF

16:00

CCR: OUG privind reducerea posturilor din administratie, neconstitutionala.

România Liberă România Liberă,
CCR: OUG privind reducerea posturilor din administratie, neconstitutionala.

Ordonanta de urgenta a Guvernului care prevede reducerea posturilor din administratia publica este neconstitutionala, au decis, miercuri, judecatorii Curtii Constitutionale CC), potrivit Mediafax. Curtea Constitutionala a admis astfel sesizarea de neconstitutionalitate inaintata de 61 de deputati din grupurile parlamentare ale PDL si PPDD. Autorii sesizarii aratau ca OUG 77/2013 este neconforma cu dispozitiile articolului 115 alineatul 6 din Constitutie, potrivit caruia ordonantele de . continuă pe România Liberă

CCR: OUG care prevede reducerea posturilor din administratia publica este neconstitutionala

Judecatorii Curtii Constitutionale CCR) au decis, miercuri, ca Ordonanta de urgenta a Guvernului care prevede reducerea posturilor din administratia publica este neconstitutionala, relateaza Mediafax.

CCR: OUG care prevede reducerea posturilor din administratia publica este neconstitutionala.

Ordonanta de urgenta a Guvernului care prevede reducerea posturilor din administratia publica este neconstitutionala, au decis, miercuri, judecatorii Curtii Constitutionale CC), potrivit Mediafax. Curtea Constitutionala a admis astfel sesizarea de neconstitutionalitate inaintata de 61 de deputati din grupurile parlamentare ale PDL si PPDD. Autorii sesizarii aratau ca OUG 77/2013 este neconforma cu dispozitiile articolului 115 alineatul 6 din Constitutie, potrivit caruia ordonantele de .

CCR respinge ordonanta care prevede reducerea posturilor din administratia publica

Judecatorii Curtii Constitutionale a Romanie CCR) au decis astazi ca Ordonanta de urgenta a Guvernului care prevede reducerea posturilor din administratia publica este neconstitutionala.

OUG privind concedierea functionarilor publici, pe masa CCR.

Constitutionalitatea legii de aprobare a Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 77/2013, care prevede reducerea posturilor din administratia publica, va fi stabilita, miercuri, de judecatorii Curtii Constitutionale CC), conform Mediafax. Sesizarea de neconstitutionalitate a fost inaintata curtii de 61 de deputati din grupurile parlamentare ale PDL si PP-DD. CC a mai luat in discutie sesizarea pe 28 ianuarie, judecatorii constitutionali hotarand sa amane pronuntarea pentru miercuri. Potrivit .

Dosarul privind accidentul aviatic din Apuseni a fost preluat de Parchetul Militar

Dosarul privind accidentul aviatic din Apuseni a fost preluat de Parchetul Militar, relateazaB1 TV. Prin persoanele care urmeaza sa fie audiate sunt persoane cu statut special, persoane cu statut militar. Astfel.

Dosarul privind accidentul aviatic din Apuseni a fost preluat de Parchetul Militar (VIDEO)

Dosarul privind accidentul aviatic din Apuseni a fost preluat de Parchetul Militar, relateazaB1 TV. Prin persoanele care urmeaza sa fie audiate sunt persoane cu statut special, persoane cu statut militar. Astfel.

Raportul privind accidentul aviatic din Apuseni, prezentat astazi in sedinta CSAT

Sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT), convocata de presedintele Traian Basescu, in care se va discuta raportul Serviciului de Telecomunicatii Speciale STS) privind accidentul aviatic din Apuseni, incepe astazi la ora 16:00, in contextul in care seful Guvernului a cerut demiterea directorului STS.

Curtea Constitutionala dezbate Ordonanta privind concedierea functionarilor publici

Judecatorii Curtii Constitutionale se pronunta miercuri daca legea de aprobare a Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 77/2013, care prevede reducerea posturilor din administratia publica este constitutionala.

Comunicat Antena Group privind receptia posturilor companiei pe Focus Sat

Antena Group anunta ca, in urma negocierilor privind prelungirea contractului de retransmisie a posturilor Antena 1, Antena Stars, Antena 3, Euforia si GSPTV cu compania Focus Sat, partile nu au cazut de acord in.

Ministerul Justitiei: Guvernul a aprobat si un proiect de OUG privind implementarea legii privind Codul de procedura penala si un proiect de lege privind modificarea aceleiasi legi

Guvernul a aprobat in sedinta de guvern de miercuri 6 acte normative, intre acestea doua referitoare la Legea privind Codul de procedura penala - un proiect de Ordonanta de Urgenta si un proiect de lege, arata Ministerul Justitiei intr-un comunicat de presa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )