Libnet.ro
UNICEF

18:00

Comunicat Antena Group privind receptia posturilor companiei pe Focus Sat

Antena3 Antena3,
Comunicat Antena Group privind receptia posturilor companiei pe Focus Sat

Antena Group anunta ca, in urma negocierilor privind prelungirea contractului de retransmisie a posturilor Antena 1, Antena Stars, Antena 3, Euforia si GSPTV cu compania Focus Sat, partile nu au cazut de acord in. continuă pe Antena3

Antena Group: Posturile Intact nu vor mai fi pe Focus Sat incepand de joi

Antena Group a anuntat, miercuri seara, ca retransmisia pe Focus Sat a posturilor pe care le detine va fi intrerupta incepand de joi. Potrivit unui comunicat al companiei de televiziune, In urma negocierilor privind prelungirea contractului de retransmisie a posturilor Antena 1, Antena Stars, Antena 3, Euforia si GSPTV cu compania Focus Sat, partile nu au cazut de acord in ceea ce priveste termenii comerciali. Ca atare, conform adresei 721/05. 2014 trimisa de Focus Sat companiei noastre, retransmisia posturilor Antena Group pe aceasta platforma va fi intrerupta incepand cu 6 februarie 2014.

Un fost CEO al Antena Group preia carma La Fantana

Adrian Nanulescu este noul director general al companiei La Fantana, lider de piata pe segmentul serviciilor complete de aprovizionare cu apa in sistem watercooler si purificator, inlocuindu-l pe Mihai Matyas.

CCR: OUG privind reducerea posturilor din administratie, neconstitutionala.

Ordonanta de urgenta a Guvernului care prevede reducerea posturilor din administratia publica este neconstitutionala, au decis, miercuri, judecatorii Curtii Constitutionale CC), potrivit Mediafax. Curtea Constitutionala a admis astfel sesizarea de neconstitutionalitate inaintata de 61 de deputati din grupurile parlamentare ale PDL si PPDD. Autorii sesizarii aratau ca OUG 77/2013 este neconforma cu dispozitiile articolului 115 alineatul 6 din Constitutie, potrivit caruia ordonantele de .

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )