Libnet.ro
UNICEF

07:00

CCR a respins sesizarea lui Clotilde Armand pe alegerile locale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CCR a respins sesizarea lui Clotilde Armand pe alegerile locale

Curtea Constitutionala CCR) a respins, marti, ca neintemeiata sesizarea lui Clotilde Armand referitoare la Legea privind alegerea autoritatilor publice locale, pe motiv ca este atributia legiuitorului sa decida numarul de tururi de scrutin, au declarat pentru News. ro surse din CCR. continuă pe Ziarul Bursa

Curtea Constitutionala a respins sesizarea depusa de Clotilde Armand privind alegerea primarilor intr-un singur tur

Curtea Constitutionala a respins, marti, ca neintemeiata sesizarea depusa de Clotilde Armand, referitoare la prevederea din Legea privind alegerea autoritatilor publice locale care stabileste alegerea primarilor intr-un singur tur, pe motiv ca este atributia legiuitorului sa decida numarul de tururi de scrutin. Este atributia legiuitorului sa stabileasca cate tururi sunt la alegeri, a declarat un judecator al Curtii Constitutionale pentru News. ro.

CCR a respins contestatia lui Clotilde Armand privind alegerea primarilor intr-un tur

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a respins marti, ca inadmisibila, exceptia de neconstitutionalitate invocata de Clotilde Armand, care a candidat pentru functia de primar al Sectorului 1, privind alegerea primarilor intr-un singur tur.

Curtea Constitutionala dezbate sesizarea lui Clotilde Armand privind alegerea primarilor intr-un singur tur

Curtea Constitutionala discuta marti exceptia de neconstitutionalitate invocata de Clotilde Armand, care a candidat pentru Primaria Sectorului 1, privind alegerea primarilor intr-un singur tur, anunta Agerpres. Clotilde Armand, care s-a clasat pe locul doi in alegeri, depusese o contestatie la Biroul Electoral al Sectorului 1, invocand faptul ca un primar ales de 10% din electorat nu poate fi reprezentativ.

CCR a respins ca neintemeiata sesizarea lui Clotilde Armand privind alegerile locale: Numarul de tururi e atributia legiuitorului

Curtea Constitutionala CCR) a respins, marti, ca neintemeiata sesizarea lui Clotilde Armand referitoare la Legea privind alegerea autoritatilor publice locale, pe motiv ca este atributia legiuitorului sa decida numarul de tururi de scrutin, au declarat pentru News. ro surse din CCR.

infrangere pentru Clotilde Armand la Curtea Constitutionala: Sesizarea sa privind alegerea autoritatilor publice locale a fost respinsa

Curtea Constitutionala s-a pronuntat marti pe sesizarea lui Clotilde Armand pe Legea privind alegerea autoritatilor publice locale. Judecatorii au respins sesizarea fostei candidate USR la Primaria Sectorului 1.

UPDATE. CCR a respins sesizarea Bombonica Prodana, fosta sotie a lui Liviu Dragnea: Stabilirea unui prag pentru abuzul in serviciu nu este in sarcina Curtii

Curtea Constitutionala a respins, marti, exceptia de neconstitutionalitate ridicata de fosta sotie a liderului PSD, Liviu Dragnea.

UPDATE. CCR a respins sesizarea Bombonicai Prodana, fosta sotie a lui Liviu Dragnea: Stabilirea unui prag pentru abuzul in serviciu nu este in sarcina Curtii

Curtea Constitutionala a respins, marti, exceptia de neconstitutionalitate ridicata de fosta sotie a liderului PSD, Liviu Dragnea.

Reactia USR, dupa ce Clotilde Armand a precizat ca ar exista o lista de teme pe care membrii sa nu se pronunte: Nu avem subiecte tabu. Fiecare dintre temele de actualitate ale societatii sunt dezbatute activ

USR a infirmat, luni, afirmatiile facute de Clotilde Armand, potrivit carora formatiunea ar avea o lista de subiecte tabu, pe tema carora membrii partidului nu ar trebui sa se pronunte.

Libertate de exprimare ca la USR. Clotilde Armand a anuntat existenta unei liste de subiecte despre care nu au voie sa vorbeasca (VIDEO)

Scandalul din ultima perioada din interiorul USR, care a culminat cu demisia din partid a presedintelui Nicusor Dan, duce la solutii extreme. Clotilde Armand a vorbit chiar despre o lista de subiecte.

Clotilde Armand: Demisia lui Nicusor Dan este o reactie exagerata

Demisia lui Nicusor Dan din pozitia de presedinte al USR si din partid este o reactie exagerata, care fragilizeaza partidul, a declarat astazi Clautilde Armand, membru al USR.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )