Libnet.ro
UNICEF

07:30

Libertate de exprimare ca la USR. Clotilde Armand a anuntat existenta unei liste de subiecte despre care nu au voie sa vorbeasca (VIDEO)

B1 B1,
Libertate de exprimare ca la USR. Clotilde Armand a anuntat existenta unei liste de subiecte despre care nu au voie sa vorbeasca (VIDEO)

Scandalul din ultima perioada din interiorul USR, care a culminat cu demisia din partid a presedintelui Nicusor Dan, duce la solutii extreme. Clotilde Armand a vorbit chiar despre o lista de subiecte. continuă pe B1

Reactia USR, dupa ce Clotilde Armand a precizat ca ar exista o lista de teme pe care membrii sa nu se pronunte: Nu avem subiecte tabu. Fiecare dintre temele de actualitate ale societatii sunt dezbatute activ

USR a infirmat, luni, afirmatiile facute de Clotilde Armand, potrivit carora formatiunea ar avea o lista de subiecte tabu, pe tema carora membrii partidului nu ar trebui sa se pronunte.

Clotilde Armand: Cheltuim pe panselute mai mult decat Parisul

Sectorul 1 al Capitalei cheltuie 6% din buget pe panselute, in vreme ce Parisul cheltuie doar 1% din buget pentru asa ceva, a declarat Clotilde Armand, consilier local, pentru Digi24. 60 de milioane de.

Clotilde Armand: Demisia lui Nicusor Dan este o reactie exagerata

Demisia lui Nicusor Dan din pozitia de presedinte al USR si din partid este o reactie exagerata, care fragilizeaza partidul, a declarat astazi Clautilde Armand, membru al USR.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )