Libnet.ro
UNICEF

05:30

CCR a respins sesizarea premierului Ponta impotriva presedintelui Basescu

Antena3 Antena3,
CCR a respins sesizarea premierului Ponta impotriva presedintelui Basescu

Judecatorii Curtii Constitutionale au respins sesizarea premierului impotriva presedintelui Traian Basescu, privind conflictul constitutional atunci cand seful statului a refuzat semnarea decretelor pentru. continuă pe Antena3

CCR respinge sesizarea lui Ponta impotriva lui Basescu

Custea Constitutionala de Justitie a Romaniei CCR) a decis, astazi, respingerea sesizarii prin care Victor Ponta a reclamat un conflictul juridic de natura constitu and tionala intre Guvern and si pre and sedinte, informeaza surse din presa.

CCR a respins sesizarea presedintelui Basescu privind Legea energiei regenerabile

Magistratii Curtii Constitutionale a Romaniei au respins sesizarea presedintelui Traian Basescu privind proiectul de lege care aproba Ordonanta de Urgenta de modificare a schemei de ajutor de stat in domeniul.

CCR discuta sesizarea presedintelui Traian Basescu de neconstitutionalitate a OUG privind energia regenerabila

Judecatorii CCR discuta, miercuri, sesizarea presedintelui Traian Basescu despre neconstitutionalitatea Ordonantei de urgenta privind energia regenerabila. Legea a fost deja promulgata de catre seful.

CCR, despre numirea Guvernului Ponta III: Nu a fost un conflict constitutional intre Basescu si Guvern

Curtea Constitutionala CCR) a decis ca nu a existat un conflict constitutional intre Guvern si presedintele Traian Basescu in legatura cu numirea Cabinetului Ponta III.

Eugen Nicolaescu ii cere premierului Ponta sa adopte miercuri in Guvern lista de medicamente compensate

Fostul ministru al Sanatatii Eugen Nicolaescu i-a cerut marti premierului Victor Ponta ca in sedinta de Guvern de miercuri sa fie adoptata hotararea privind actualizarea listei de medicamente compensate si gratuite, act normativ finalizat si depus la Guvern.

Va fi razboi in zona Marii Negre? Vedeti raspunsul presedintelui Basescu

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca, in mod categoric, nu va fi razboi in zona Marii Negre. Presedintele a mai spus ca romanii nu trebuie sa se teama de vreo agresiune din partea Rusiei sau a.

Va fi RAZBOI in zona Marii Negre? Vedeti raspunsul presedintelui Basescu

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca in mod categoric nu va fi razboi in zona Marii Negre. Presedintele a mai spus ca romanii nu trebuie sa se teama de vreo agresiune din partea Rusiei sau a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )